Talp(as)

Erről a képről az alábbi videóban bővebben mesélek, és elmondom, hogy miért szeretném azt, ha Tamás ezzel még foglalkozna, és miért kérem azt, hogy ismétlése legyen ennek a képnek. Nagyon szép, és nagyon finom az a megfigyelés, amit tett, és nagyon izgalmasak ezek a pohár talpak, érdemes lenne ezzel még foglalkozni egy kicsit rendezettebb háttér előtt. Nézzétek meg a videót! (hegyi)

Hozzászólások

No, tehát a poharak.
Mindennel egyet értek, amit mondasz, folytatni kell ezt a témát!
Van azonban egy ellentmondás, nem is abban amit mondasz, hanem a helyzetben. A háttér zavarossága. Mert, ha nincs ez a zavaros háttér, akkor az általad is kiemelt finom rajzolatok a szárakban nem jelennek meg. Mert azok, nem tükröződések, hanem átlátszások. (Remélem érthető ez a szó.) Nem egyszerű a mélységi élesség beállítása sem, ha messzebb megyek, hogy a teljes ívek képbe kerüljenek, lehet, hogy nem tud eléggé életlen lenni a háttér.
Egyszóval, dolgozni kell vele.

Ez korrekt ismétlése az előző poharas-talpas leckédnek. ***

Szia Tamás! Régi szabály, miszerint átlátszót (élőt) csak ellenfényben szabad fényképezni. Ezt most nagyon jól alkalmaztad. Próbáltam én is már néhányszor poharakat fotózni, nem lett jó. Nem voltam ilyen kreatív. Nekem nagyon tetszenek az arányok, a fények, ez az elrendezés. És szerintem a talp leckére ez egy jó meglátás. Majd a nálam okosabbak megmondják a hibáit is ennek a képnek. Ha megtalálják. Én mindenesetre gratulálok.

Új hozzászólás