TartályokTartályokTartályokTartályok

Manhattan.

Gábor, amit megláttál, jó dolog, egyesével talán még oké is mind, de összességében nem működik, mert ha egy koncepciót kitalál az ember, mint ezek a tornyok, az ritkán engedi meg, hogy az álló és fekvő váltakozzon azért, mert találtál egyet, ami a több elem miatt állót kívánhat. Erre a megoldás lehet a négyzetes, az ezt a problémát kiküszöböli. Na, legyen mondjuk kettő csillag, ja és várom ám a képeid, nagyon lazában nyomod, pedig a hely, ahol élsz, adná, hogy dolgozz. Képekkel. Is. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Kedves GG! Szeretnénk eme sorozatod első képét elkérni a március 30-i GórCső ajánlóképének! Ezúttal amerikába megyünk a film kezdeteinek felkutatása közben -- tarts velünk Te is.

0
Értékelem!

Kedves gg,
a sorozatból az utolsó képet szeretném kölcsön kérni a keddi adásomhoz, ahol megidéződnek némelyek azokból az időkből, mikor kitántorgott Amerikába annyi emberünk és a tartálymenhettened pont illik ajánlónak egy ilyen műsorhoz. Köszi!

0
Értékelem!

Gondolkodtam ezen a sorozaton, és tetszik, de plusz utómunkával erősebb lehetne, most egy kicsit olyan se hús, se hal nekem. Sajnos nem tudom jobban megmagyarázni.

0
Értékelem!

Köszi gg, hogy láthatjuk e manhattani tartályokat.

Új hozzászólás