téli álom

felhagyott építőanyagok és lábbelik rendezett rendezetlensége

István, ez talált kép és rendezetlen, nincs átgondolva az üzenet, ezért a formák is esetlegesek, és nem áll össze. Lehetne akár csendélet is, de most ez még messze jár. A csizmák a legérdekesebbek, a szürke csövek is beleférnek, a rozsdás szög már nem, és a könyökcsövek se kellenének. Ki kell mondjam, hiába tudom, hogy nehezen fogadjátok el, sőt, van, aki kifejezetten hisz az ellenkezőjében, de nincs olyan, hogy egy talált kép úgy jó, ahogy van. Ahhoz a szerencse olyan szintje kell, amire nincs idő elég, hogy kivárjuk. A képkészítő rendező is kell legyen egyben, ezt butaság elutasítani vagy feladni, hiszen ha már képkivágást csinálsz a valóságból, akkor eleve rendezel, tehát ha ezt elfogadod, akkor nincs már alapja, hogy valami áhítattal közelítsünk ahhoz, hogy a sors vagy a véletlen hogyan sodort épp egybe tárgyakat. (hegyi)

Hozzászólások

A kép rendezetlen, de az élet is az, úgy érzem, passzol a műsoromhoz, a címe: Zajlik, és Jóska hirtelen berakta 2022.10.10 hétfő, 8 órára. Ha nem bánod, borítóképnek felhasználom. És gyere hallgatni is, ha belefér.

köszi
Au

Aha, lehet benne valami megüresedik ott a kép. Köszi!

Jó észrevétel, vagy rendezői elképzelés. Én magam fent a könyök csőben nem vagyok biztos, hogy kell, de nekem ez tetszik!

Új hozzászólás