térgeometria_8

Moholy-Nagy és Klimt találkozása. Továbbra is a geometria és a tér útvesztőjében.

Az ötlet jó, a kivitelezés egyelőre kegyelemkettes. Alul a szövegnél mi az a basz a képhatárnál? Valószínű valami tipó teteje. És azt kell csináld, hogy a képet kijjebb kell akaszd, hogy több jöjjön Klimtből, persze nézni kell, mit enged meg és mennyire zavaros a tipó a többi részen. Ugyanis ha a kép kijjebb van, te mehetsz jobban a lámpa mögé és így már nem lesz zavaró a tükröződés. Vagy ki kell venni az üveget a keretből. Szóval ezt visszaadom neked, forgasd még magadban, mert a dolog jó térjáték, de a problémákat meg kell oldani. (hegyi)

Hozzászólások

Zsolt, ez egy plakát a keretben, szóval a közepe tipo lesz. Még inkább. A problémákat értem. Azt egyellőre még nem tudom, hogy fogom megoldani, de megpróbálom. Talán lekapcsolom a lámpát és külső fényforrással jobb lesz. Köszi.

A kar lényegtelen, úgy is mondhatnám hiba. A feliratok sem fontosak, csak mint folt. A jelentésük nemfontos. Etekintetben értem a zavarod. Egy keményebben bevilágított forma halmaz jobban működne, de legalábbis egyértelműbben. A színeit kedvelem a képnek a finom tónuskülönbséget meg a piros foltot.

Nézegetem egy ideje. Egymásra rakott (vagy inkább így talált) síkokat látok, feltűnő, de jelen formájában sajnos semmitmondó feliratokkal. Nem tudom pl, hogy a tükröződés a karral fontos vagy sem. Az üres felületet értem még a legjobban. Sajnos ez így nekem nem működik.

Új hozzászólás