Teritéken
Hirtelen jött ötlet, egy keret a munkáimmal, egy kis ízelítő belőlem...

Kedves Sándor, üdv, az estiskolások között. Majdnem három disznós a kép, sokat nem is tudunk hozzáfűzni, mert az ötlet és a megfogalmazás is jó, ahogy feldobod a falra a képeid. De ha már a képeidnél a keretben a paszpartu egy szigorúbb rendet mutat, a mozdulat lazaságát segítette volna, ha a képkeretet ferdére hozod kicsit a fal függőlegeseihez képest is, magyarán ha a jelenlegi ferdeségéből visszább hozol valamennyit, mert az dinamikájában előre mutatóbb történet lenne. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Elnézést, ez a kép fel van dobva a falra?
Én azt látom benne, hogy terítéken ez a kép!

Na hogy a képről is beszéljünk... nekem a kéz idegennek tűnik. Nem látom a kiakasztott képpel való kapcsolatát. Semmi egymásra utaló nyom, semmi ráutalás... ez akárki keze is lehetne.
Ha pl mutatnál a képre, vagy egy pálca lenne a kezedbe amivel a képhez érsz, vagy szög, és kalapács, mert most tetted fel, vagy egy előhívott kép a tenyereden is azok közül amik ki vannak téve... kellene valami kapcsolati pont.
Érted mit akarok kihozni belőle?

:) Nem mondtam hátsó szándékot, hisz aki amit szeretne, beteszi, sőt, mi is hírt adunk, ez is fontos és helye van. csak képekről beszélni úgy tudunk, ha azok itt vannak és nem máshol.

Hegyi Zsoltnak:
rendben, semmiféle hátsó szándék ne volt bennem...idővel több kép is ide kerül...már dolgozom a harmadik leckén...csak annyira rossz kint az idő, hogy ma szerintem nem jutok el sehová....

Sanyi, azért mi azt preferáljuk, hogy itt mutatkozzatok meg (be) és itt lássuk a képeket, itt beszélgessünk róluk.

Sanya! Olyan link nekünk is van:
http://www.fotovilag.hu/kepforum/search_...
Csakhogy az idő múlásával remélhetőleg Rá jössz Te is, az az út nem vezet sehová.

én is szívesen megnézném őket közelebbről

Asszem felköthetem a gatyám, nagyon jó képek vannak abban a keretben.:):)

Új hozzászólás