Térítő
Emlékeztek még Józsira? Még egy kép róla. :) Ha valaki egy erősen sötét és kontrasztos képet lát az talán nem a véletlen műve. :)

Kedves Feri, ez három disznós kép - de jobb oldalon vagy fél centit vágni kellene belőle, hogy rendbe kerüljön a kompozíció. Kell a fekete, de kevesebb is eléri a hatását, viszont a fej-ököl-kereszt háromszög egyből működni kezd, ha jobb oldalon picit vágsz még. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

szerintem a megoldás a két arc között keresendő. Attól, hogy belátsz a kulisszák mögé, és Józsit láttad már kerti tigrisnek is, még nem lesz hiteltelenebb a modell, vagy a kép. A két arc közti különbség a megfejtés. A kondássüveg épp elég ironikus. Ha lenne bátorságom, azt mondanám Ferinek, hogy a többieket is formázza meg a maguk jelrendszerében, ha már egyet megcsinált.

vagy vegyük máshonnan. adva van feri, józsi meg a mező, a tér. milyen archetipiusokat lehet ezekből kihozni? érdekes játék lenne.

ettől még se feriben, se benned nincs hiba. nem mindennek kell tetszeni mindenkinek. miért? mert mindenkiben más csapok nyílnak és csukodnak ugyanazokra a bejövő hatásokra. jó esetben egy irányba mutatnak ezek a dolgok. de még a legegyértelműbb irányú üzenetet se dekódolja mindenki egyforma intenzitással. ez már a befogadó mikrokörnyezetén és hatásain múlik.

Lehet, hogy velem van a baj, de én nem értem ezt a képet. Én egy hatásvadász beállítást látok, valóban van rajta sötét, ököl, meg kereszt is, ugyanakkor tudjuk, hogy ez Józsi, a barát, nyilvánvalóan beállított kép, ami nem dokumentálni akar, hanem üzenni. De mit? Hogy "elszánt arcot vágjál, Józsi"-t a hit kiemeli a sötétségből? Vagy épp ellenkezőleg, sötét emberek próbálnak a hitből fegyvert kovácsolni? Talán ha lenne jele bármi iróniának, vagy kétségnek, akkor jobban tetszene.

Kalap emelésem az ofőnek, meg vágtam, valóban jobb lett. :)

Új hozzászólás