Tóth-Fábián "estiskola" Buda megérkezett

hír

Kedves Barátaink!
Ezúton tudatjuk a Tisztelt Nagyérdeművel, hogy megszületett a kis Buda :) aki szülei után (Tóth Béla, Fábián Beáta ;) a Tóth-Fábián vezetéknévvel kezdte meg életét a Föld nevű bolygón, ezen a kb. 6 milliárd ember lakta űrhajón. Az adatok:
szül. ideje: 2010.03.12. 01.56
súly: 3040 gramm
hosssssz: 55 centiméter

Nem fogom felsorolni az összes leckét, amibe ez bekerült. Ha képet próbálom elemezni, akkor azt mondom, hogy egy nagyon szép kettős portrét látok, ami kompozícióban is attól válik izgalmassá, hogy minden játékossága, minden formai jegye ezt a kettőst erősíti. Egyrészt, hogyha megfigyeljük a anyát és a kisgyermeket, a méretkülönbségek, mint egy háromszögforma jelentkeznek. Tehát az édesanya hajánál, mondjuk a nyaktarkó szintnél, hogyha húzunk egy függőlegest, akkor ez a háromszög méret elindul, és a kisbabánál és a baba mögötti résznél csúcsosodik ki. Tehát van egy ilyen háromszög. Aztán utána létrejön egy erre merőleges forma, valószínűleg az éjjeliszekrény lábával jön létre, de ezzel szinte párhuzamosan a „gészség” felirat is erre fut ki. Ezek a merőlegesek szintén dinamikában oda húzzák a figyelmet erre a kettősre. Mint egy örvény, folyamatosan örvénylik a szem, és mindig ezt a kettőst, és ennek a két kis embernek a kapcsolatát erősíti. Úgyhogy én nagyon szeretem ezt a képet. Annyit talán meg lehetett volna tenni, hogy ezt a zöld pruszlikot az anyánál egy picit megigazítjuk, hogy az állnál ne legyen ilyen élesek a vágások. És valamennyire egy picit a kis Budának az arcára deríthettünk volna egy kis fényt. Nem kellett volna nagyon sokat, valami kis visszavert fényt lehetett volna adni. Én azt gondolom, hogy ez egy nagyon jó fotográfia. Én most azt szeretném, hogy azért erről kapjunk valami kis tájékoztatást, mert már elég hosszú idő eltelt. Ígérve volt valami film is, úgyhogy várnám ezeket a beszámolókat erről a helyzetről, és én most azt mondom, hogy adnék 3 csillagot a Bélának, meg adnék 3 csillagot a Beának is, mert ebben a produkcióban azért ő is nagy szerepet vállalt. Budának nem tudok adni még 3 csillagot, mert még nincs beiratkozva a suliba. Ha majd beiratkozik a suliba, akkor majd ő is kap 3 csillagot, csak szóljon az első képnél, amikor majd beküldi, hogy én megígértem ezt, és akkor majd javítjuk ezt az elmaradást. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

(Feri miatt, aki szerint írjunk inkább magyarul. Igaza van.)

Szia Kedves Buda! Isten hozott a fedélzeten! :)

Hi, Buda! Wellcome on board! :) Anyádat, Apádat ölelem!

Köszönjük szépen mindannyiótoknak a kedves szavakat és jókívánságokat! Bucikánk és Anyukája már itthon vannak épen, egészségesen!
üdv. minden estiskolásnak!

Hajrá srácok! Minden jót kívánok, és le merem fogadni, hogy az első mondta egy szójáték lesz : ) Ha matekból, vagy fizikából elakad, akkor általánosban még tudok neki segíteni.

Ja, mielőtt elpörög: a facebookon is fenn a hír és jött is egy gratuláció. "Ági Bárdos Deák: ide Buda! erőt, egészséget!"

Kinek, GG? Budának? Majd ha beiratkozik. :)

Szép munka. Én leckénként három csillagot megszavazok rá. A huszonhatosra négyet.

Hajrá Buda! "Derék ember apád. Nagyon jól ismerem. Anyád valamivel kisebb apádnál."

A Stáb nevében sok örömet, "gészség"-et kívánunk. És várjuk a filmes beszámolót, no meg Bea munkáit a hazaérkezés után - nincs már apelláta, Buda köztünk van, tessenek dolgozni. :)

A többieknek: Buda az első úgymond estiskola bébi, mondhatni a suli tartotta a gyertyát. :)

Éljen sokáig! Gratulálok! á.

Csatlakozom a lányokhoz, sok boldogságot, egészséget kívánok én is. :)

Gratulálunk! Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánunk. Nőjj nagyra kicsi Buda! :)

Zsu és Csaba

Hipp-hipp! Nagyon sok boldogságot meg egészséget mindannyitoknak! :)

Gratulálunk, és sok boldogságot, egészséget kívánunk. Viki, Manó, Béla

Új hozzászólás