Tükrös szekrény

Tükrös szekrény

Azt gondolom, hogy ez is egy jó témafelvetés, a kérdés az lesz majd, hogy Ágnes ezt mire fogja használni és merre indul tovább. Jó az ötlet és a meglátás, de azzal, hogy betette középre a választóvonalat, valamiféle egyensúlyi helyzetet ábrázol, miközben nem érzem, hogy maga a kép, az üzenet is ennyire egyensúlyban akarna lenni. Magyarán egy jó ötlet kicsit sematikus megoldását látom, ami kívánná a továbbgondolást. (hegyi)

Hozzászólások

Köszi a véleményeket. Én pont középre akartam a vonalat, de most így, hogy mondja Tamás, lehet, hogy azért kellett volna eltolni valamerre, mert akkor nem vinné el ennyire a figyelmet, vagy ha sötétebb lenne a csík, akkor is jobb lenne.

A kép ötlet tetszik. Kicsit egyetértek Istvánnal, csak én másképp fogalmazom meg: Talán jobb lenne, ha nem PONT középen lenne az hangsúlyos függőleges él. Valamelyik irányba eltolva talán egy csöppet...

Úgy tűnik, ma olyan vágós hangulatban vagyok, mert ezt a fotót is megvágnám, valószínűleg négyzetesre, vagy ha nem, azért nem ilyen szélesre, a súlyvonalával metszésben, talán a kisebbik harmadban a modellel. Úgy érzem úgy lenne jó egyensúlyban, és hátul azok a valamik sem hiányoznának most nekem.
Tetszik amúgy:)

Új hozzászólás