Üdvözlet mindenkinek a Látszótéren!

hír

Kedves látszóteresek, látogatók, volt estiskolások! Hosszú előkészületek után elindult új oldalunk, a Látszótér. Mindenkit nagy szeretettel köszöntünk, remélve, hogy a változások inspirálóan hatnak mindenkire. Még nem vagyunk kész teljesen az átállással, egy-két hét eltelhet még addig, hogy azt mondhassuk: ez az, amit szerettünk volna, de már nincs messze a cél! Egyszerre költöztünk új szerverre, készítettünk új dizájnt és mindezt egy teljesen új meghajtó motoron, szóval sok minden változott, de egy biztosan nem: a közösségi létezés, a figyelem és az az irányvonal, amit eddig is magunkénak gondoltunk.

Biztos vannak olyan dolgok, amik még nem működnek tökéletesen, kérünk is benneteket, hogy ha hibákat találtok, jelezzétek, folyamatosan javítjuk őket. Valahogy jó lenne ezt mederben tartani, így itt a kommenteknél és e-mailban várjuk a segítséget tőletek, a szakkor@latszoter.hu címre.

A rádióadás elérhetősége is új címen található: http://stream.tilos.hu:8000/latszoterradio.m3u A műsorrend is változott, a rádió rovatban megtaláljátok.

Amint minden funkció működik, részletes leírást adunk arról, mit hol és hogyan lehet elérni, kipróbálni.

Hegyi Zsolt, Török József, Koren Balázs és Matkovsky Péter
a stáb

Hozzászólások

nem történik semmi,nem történik semminem történik
http://www.youtube.com/watch?v=JsScatW5sNc

Ferikém, történik, remélem, hétfőre már minden a helyén lesz. És elkezdődhet az érdemi munka. Lehet, hogy nem látszik, de azért több, mint 4 év munkáit kell úgy áthoznunk, hogy közben nem csak hogy ne vesszen el semmi, de minden a helyére is kerüljön, ahol lennie kell. És nincs óriási stáb mögöttünk, csak az a 4 ember, akinek a nevét itt látod. Szóval türelem! Nekem sincs belőle sok, ezért kérek tőletek. :)

... hát remélem keményen dolgoztok, mert kezd kissé unalmassá válni ez a "nemtörténik semmi".:)

Viszlát mindenkinek. Egy teljes nap kellett, mire rájöttem, hogy megy az új rendszer, csak nem a régi címen! Majd körül is nézek.

Üdv mindenkinek! Bravúros volt a gyors átállás. Lesz fórum is?

Egyrészt köszönet a köszönést és másrészt meg erőt ne csak nekünk, hanem magunknak mindannyiunknak kévánnyunk :)

Nagyon örülök én is hogy működik, kissé még szokatlan, de ha megérkezik a leírás, biztos könyebb lesz! Sok erőt neketek! Csongi

Örömmel köszöntöm a Látszótér gazdáit és látogatóit.

Új hozzászólás