Egy év után új címlapot kapott az Estiskola, hála Koren Balázsnak, reméljük tetszik majd nektek is. A struktúra lényege, ami megjelenik a címoldalon, hogy az irányító gombok az oldalsávokban vannak, a középső hasábban pedig mindig a legfrissebb képeket, filmeket, információkat láthatjátok. Négy tömb különíthető el, tömbönként öt bejegyzés látszik. Mindig az a tömb kerül felülre, ami épp a legfrissebb, a tömbön belül nagy képpel a legújabb, kisebbekkel a következő bejegyzések láthatóak. A negyedik tömb az értékelések címet kapta, ahol azt tudjátok nyomon követni, hogy hol születtek utoljára elemzések, értékelések, tehát Szőke és Hegyi hol tart a munkáitok elemzésében. Ami még érdekesség, hogy a legutolsó hozzászólásokat is megtaláljátok az oldalsávban.
   Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, meglátásaitokra, nézegessétek, teszteljétek az új címlapot.

Hozzászólások

Nóra szemfüles, ez így van a kezdetek óta, hogy a kis lámpa a címlapra visz. :) Dénes, kattingass. :)

Az Estiskola logó visszavisz a főlapra - még a fórumból is, pedig ott nem is látszik. :-)

Tudom hogy tele a fejléc de jó lenne egy olyan gomb ami bárhonnan visszamutat a kezdőlapra, szóval hogyha benne vagyok a szakkörben akkor onnan közvetlenül tudjak menni a címlapra

Azt hiszem, ha nem nyitjuk tágabbra az ajtót, nem jön be a friss tavaszi levegő sem.

szerintem jó.....(bár egy kicsit félek a tágabbra nyitott ajtótól hogy nem a szökik ki a fészek melege :) )

:) Márti, ez volt a cél, hogy nektek is, meg főleg azoknak, akik először járnak erre, érdemes legyen.

lényeges különbség, hogy most érdemes odakattintani:)

Zsolt, elfogadom az érveid

Feri, a hasábszélesség adott, nem akarok két soros fejlécet, hisz a hozzászólások mutatásának az az érterlme, hogy felkeltse az érdeklődést, hogy na, vajon ez mihez szólt, ki, mi a téma. Ennél konkrétabbat nem tudok kitalálni technikailag, ami nem viszi úgy félre a dolgot, hogy a végén senki se tudja, mi mivel, ki kivel van.

Tetszik az oldal új külseje! Ötletként: a hozzászólásoknál jó lenne tudni azt is, hogy mihez szólunk hozzá. Így egy kicsit zavaros, mert nem tudom kinek és melyik munkájához fűződik.

pedellus @ estiskola . hu

mailban jobb megbeszélni az ötleteket, amikre van megfejtés, azokat beépítjük, ami kérdés, azt feltesszük kérdésnek.

Szevasztok Dolgozók!

Granulálok! Kellemes, modern-de-ugyanakkor-mélyen-gyökeredző címlap lett.

Van ötletem néhány, hol kell véka alá rejteni? Itt?
b

Szia Balázs,

meglepődtem, tájékozódtam, kerestem, megtaláltam. Még új és ízlelgetem, ahogy a "Royal de Lux"-ot a Pulp Fiction-ben - Pedellus Úr-. Köszi

Van valami kulcsmondat azt hiszem a Pulp Fiction-ben, valami orális szexről... :) Szóval jó, Andrásnak is van benne munkája, meg Jóskának is, és mi mindannyian sokat dolgozunk. :)

Azért tegyük hozzá, hogy Zsoltnak se kevés munkája van a dologban.

Új hozzászólás