Kedves Látszóteresek! Talán nem mondok túl vad dolgot, de sok ember kívánsága teljesült a Látszótér fejlesztésénél: mindenkinek saját profiloldala lett, amiben mindenféle adatokat megtaláltok, ráadásul mostantól saját jelszót is írhattok magatoknak. A belépésnél pedig nem csak a felhasználói nevetekkel léphettek be, hanem a valós - esetemben Hegyi Zsolt - nevetekkel is. Ha gond lenne a belépéssel, elfelejtettétek a jelszavatokat vagy a felhasználói nevet, akkor írjatok a szakkor kukac latszoter pont hu címre, és segítünk.
Ehhez kapcsolódik, hogy a Látszótéren fontos, hogy be legyél lépve az oldalra, mert sok újdonságot és kényelmi funkciót csak a belépettek látnak és használhatnak. Ilyen például a profilból elérhető üzenetküldő. Azért is fontos, hogy belépve a profiloldalatokat átnézzétek, hogy olyan mailcímet adjatok meg, ami valóban működik, mert például az új hozzászólásokról, a friss képekről vagy akár az elemzésekről is akkor tudtok értesítést kapni, ha a rendszer tud levelet küldeni nektek.
Ami eddig nem volt, az például a Bemutatkozás - itt néhány sort tudtok magatokról írni - vagy a könyvjelzőzés, ahová hozzászólásokat, bejegyzéseket tudtok eltenni, hogy később olvassátok azokat, vagy hogy a friss tartalmakról email értesítőt kaphassatok.

Ha bármi kérdésetek van tehát ezzel a modullal kapcsolatban, vagy írjatok emailt, vagy a fórumunkban írjátok le a kérdést, igyekszünk minél hamarabb válaszolni.

Új hozzászólás