Hozzászólások

28
Értékelem!

Tagadhatatlanul használtam a színégető eszközt, és maszatoltam vele az eget, hogy vissza adjam a borult, erősen felhős égbolt látványát. Ugye, ha fényképezel, akkor tudod, hogy nem lehet minden képrészletet megfelelően kiexponálni egy ilyen helyen, és azt utólag korrigálni illik, amennyire lehetséges. Én nem gondolom az ilyen beavatkozást kreativitásnak. :)

31
Értékelem!

Hát, azért van ott bindzsi Feri az égnél, a kémény buktat le a nem túl gondos maszkolással. ;) Már ha a kreatívmentesség érdem, akkor ez most ebben a kérdésben értendő.

29
Értékelem!

Köszönöm.
Sándor azt hiszem ez a kép is garantáltan kreatív mentes. Bizonyíthatóan csak egy "látlelet" az utcáról:)

27
Értékelem!

Megkerestem ezt a pontot Ballymenaban, ahonnan fényképeztél, a Clonavon Road végét a Google Térképen. Őszinte leszek: hihetetlennek tűnt ez a kolorit. Hát pofára estem: pont ilyen valószerűtlen színű a Googleban is! Külön érdekesség, hogy a városnak csak ez a néhány utcája ilyen színű, a többi főleg fehér. Remek találat, remek kép, Feri!

27
Értékelem!

Dehogy is! Ez Ballymena egyik utcácskája.Itt hetente csak kétszer esik. Egyszer hétfőtől szerdáig, és azután meg csütörtöktől vasárnapig. :)

22
Értékelem!

Új hozzászólás