Utolsó bringaemelésHegyi Zsolt-2013.04.21. 17:51Hegyi Zsolt-2013.04.21. 17:51Hegyi Zsolt-2013.04.21. 17:51Hegyi Zsolt-2013.04.21. 17:51Hegyi Zsolt-2013.04.21. 17:52

Utolsó bringaemelés
Utolsó bringaemelés
Utolsó bringaemelés
Utolsó bringaemelés
Utolsó bringaemelés
Utolsó bringaemelés

Utolsó Critical Mass (2013. 04. 20.)

6 képből álló sorozatot látunk, és azt gondolom, hogy ez egy jó ritmusú megoldás. Lehet, hogy az első és a második képet én megcseréltem volna, mert történetiségében valahogy a kettő helyet cserél a fejemben, de ha magát ezt a ritmust nézem, akkor ez egy jól elkészített feladat. Az utolsó képnél van egy formai probléma abban, hogy mennyire hagytuk összecsúszni a hátteret a fő motívummal. Érdemes ilyenkor beavatott embert használni, akár azzal, hogy van egy segítőm, akit megkérek, hogy kérjen már el valakitől egy jó kis jellegzetes bicikli formájú tárgyat, és aztán az én instrukcióim alapján tartsa azt a magasba, mert ez már kikacsintás a fotográfiából, ez már egy olyan emblematikus üzenet, ami a plakátművészethez visz közel, és ott nem biztos, hogy jó, ha nem fogalmazunk formailag pontosan. Az összes többi kép tökéletesen rendben van, úgyhogy maga a sorozat is rendben van, a 3 csillagot megkapja, sőt, a leckemegoldást is, mindazzal együtt, hogy arra kérném Ágnest, hogy ezekre az apró nüanszokra kezdjen el odafigyelni, mert szerintem már itt az ideje, hogy egy lépéssel feljebb lépjünk. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Egyrészt remélem nem ez volt az utolsó.

Másrészt itt az van, hogy így le lett fényképezve az esemény, de valahogy olyan nagy ez a dolog, és nem csak fizikailag, hanem érzelmileg is, hogy szerintem meglehetősen nehéz ezt megcsinálni, úgy hogy teljesen beleférjen.
Viszont pont olyan mint maga Critical Mass. Figyelemfelkeltő. Ha nem lettem volna ott, akkor bizony engem ez érdekelne.
Hogy milyen sok biciklis van egyszerre az utakon, olyan helyen is lehet menni, ahol alapesetben nem, hogy vajon milyen lehet ilyen tömegben tekerni, stb.

Szóval olyan mint a mozifilmeknél egy jó előzetes.

Új hozzászólás