Elérkezett az idő, hogy megtartsuk az első látszóteres utómunkával foglalkozó táborunkat. A téma a digitális laborálás, hogyan lehet a jó képből még jobbat, a nyersből fogyaszthatót készíteni.

A tábor időpontja: 2012. június 2-3 (szombat-vasárnap). Helyszín: Ráckeve, Gerlei-lak. Megközelíthetőség: HÉV, vonat, autóbusz, gépjármű, kerékpár - pontos koordinátákat a jelentkezők e-mail útján kapják.

Program: 1. nap (szombat) 13-14 óra között gyülekezés a Szentmihályi stúdiónál, majd indulás Ráckevére, utána kötetlen beszélgetés, főzés, sütés és együttlét.

2. nap (vasárnap) 9:00 beszélgetés, bemutató és előadás az utómunkáról

Tehát két verzió van, az egyik, hogy egy turnusban két autóval lemegyünk szombat ebéd után és folyamatos a program, a másik verzió, hogy aki akar, az lejön szombaton velünk, vagy vasárnap kora reggel HÉV-vel, vagy ahogy tud, de maga a program vasárnap reggel kezdődik. A hozzászólásoknál ezt megbeszéljük, pontosítjuk. Amit hozni kell: - innivaló, ennivaló, ha főzünk, alapanyag - pokróc, párna, takaró, hálózsák, szükség esetén sátor - egy nyers képed, amit szeretnél kipróbálni, megmutatni - fényképezőgép

Hozzászólások

A lista eddig:
1. Bartos Ágnes
2. Sallai András
3. Tóth Béla
4. Fábián Bea + Buda
5. Nagy Oldman István
6. Medvegy Bara + Hanna
7. Gerlei Gábor
8. Hegyi Zsolt
9. Kováts Győző
10. Novák Brigitta

Kérem, hogy aki még jönne, jelezze mondjuk csütörtök estig, hogy legyen időnk a szervezésre is még.

Énisénis!!!! Ottalvós, van sátram! :)
(módosítva) Nemottalvós, mégsem...de megyek

Helló! Bejjabudabélabéla ottalvósra jelentkezik.

GPS kordinátát, meg címet én is kérek, nem hiszem, hogy "ottalvósra", de benéznék!

Új hozzászólás