Vadnyugat

A képet egy Canon 80D-vel és egy 50mm f1.8-as obival lőttem. Vadnyugati hangulatú fotót szerettem volna, mivel vonz ez a világ. Tudom elég mű lett az izzó dohány és a füst, de a hangulathoz szerettem volna valamilyen "macsós" pluszt. Mivel nem dohányzom, ezért próbálkoztam egy kis manipulációval. Ebben is van még hová fejlődnöm :)

Hozzászólások

0
Értékelem!

Szia István!
Köszönöm az építő hozzászólásod! A meglátásaiddal egyet tudok érteni. Valóban lehetnék akár én magam és környezet is "koszosabb" A cigi is lehetne lazábban a számban, talán egy kissé valóban merev lett így az összhatás. Most hogy jobban bele gondolok, akár még a szakállamat is össze borzolhattam volna kicsit :) A kamerába való nézés tényleg sokat dobna a képen! Még egyszer köszi, hogy időt szántál rám!

0
Értékelem!

Szia, üdv a Téren! Nagyon jó minőségű a fotód, és a technikai részletek nagyon finomak. Nekem nincs bajom az izzó dohánnyal, és füsttel, ha nem árulod el, észre sem veszem, nem is arra fókuszálok, hogy Te szívod vagy sem, de így is inkább csak azzal buknál le bagósok előtt, ahogy a cigi szádban van. Picit oldalra, picit lazábban, és akkor ezzel sincs gond. A vadnyugat - ha akarom - megvan, de a vadnyugat nekem egy kicsit "koszosabb", lepukkadtabb minden, nem ennyire steril. Még egy tipp, minden vadnyugati hős belenéz a kamerába ezzel a szúrós tekintettel! :) .De amúgy remek fotó! Én magam azok közé tartozom, akik szeretik a képi játékot, úgyhogy hajrá, csinálj még vadnyugati fotókat!

Új hozzászólás