A vágy titokzatos tárgya
Az ötös lecke második része elkészült.

Két disznót ér ez a kép Feri, két ok miatt. Az egyik, ahogy az előzőnél is írtuk, hogy mással formálod meg a vágyat, a másik, hogy a kép tónusai feketénél bebuknak, középszürkénél nem elég részletesek. Nehéz a dolga egy kiskondásnak, hogy ennyi mindenre kell figyelnie, én tudom... (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

12
Értékelem!

Ági! Ez a nemez kalap amaz a kalap is, de nem nemez kalap, hanem filc kalap. Egyszerű ez, vagy nem?

12
Értékelem!

Köszönöm.
Aureliano ! Lehet, hogy a fotóalbumnak van varázs hatása, mert amióta látták itt a faluban, a Szőke András filmet, mindenki ebben a kalapban akarja fotóztatni magát.
Renátó! Semmi trükköt nem csináltam a háttérrel. Ilyen, az vele a baj, hogy nyáron lehet ott csak fotózni, és csak este 6 után, mert akkor süt jó irányból a nap.

15
Értékelem!

Erre csak annyit tudok mondani hogy elképesztő.
Az a helyzet hogy nem is nagyon értek hozzá ezért nem tudom úgy értékelni. De lenne egy kérdésem hozzád Feri? A háttér az magától volt ilyen alakú vagy hogy csináltad? milyen optikát használtál?
Köszi

Renátó

12
Értékelem!

Feri, hát ezért tetszett nekem már az elején is az a nemez kalap, ami ez :)

9
Értékelem!

Aureliano tudhat valamit. :-)
Gratulálok az albumhoz! Irigykedek is hozzá. :-) Az a kép szerintem is zseniális.

11
Értékelem!

Egyértelmű a megoldás: a kalap! Ez varázskalap, mert aki felveszi az lehet Barát, Hittérítő, Virágszagoló Szent József, és kívánhat bármit, pédául térhajlítást, vagy azt, hogy átugorhassa benne egy feketelyuk eseményhorizontját.

Új hozzászólás