Vákum
Ha már minden leckém lenne, ezt talán köldöknek küldeném.

Többszörösen átgondolt és nagyon provokatív képet látunk, és azt kell mondjam, hogy nagyon bátor vállalkozás, és óriási előrelépés az októberi első leckéjéhez képest. Az egész emberi test van odaadva váltságdíjként az első leckében az arc ellenében, ez egy nagyon fontos dolog, feltételezem, hogy Dániel bízik bennünk, nem elsősorban Szőkében és Hegyiben, hanem a többiekben. Ez a tükör játék hozza Moholy-Nagy világát, de ott a konkrét és natúr is, a valós megjelenés, a fényképezőgép, nagyon jó a stílusok kezelése. Egon Schiele jut eszünkbe a test formáinak rajzolatából, három külön részből áll a kép, mégis ez a hármas jó ritmusban olvad egy képpé. Drukkolunk, hogy ezen a szinten jönnek az új leckék is. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

25
Értékelem!

Kentaur című műsoromhoz ezt a képedet választottam illusztrációnak.

13
Értékelem!
15
Értékelem!

a kép teljes címe: vákuum, avagy valami hiányzik. csak kicsit rövidítetem rajta, de a Kentaur vagy Pán nekem is bejön. és igen a tükör egy mezei kétoldalú borotválkozótükkör.

7
Értékelem!

én is akartam egy ilyet de nem jött össze:) ez jól sikerült bár nekem a Kentaur vagy Pán cím jutott róla eszembe..a tükör meg egyszerűen kétoldalú...vagy nem?

9
Értékelem!

A tükröket én se tudom megfejteni, de a kép jó! Bár nem a vákuum jut róla eszembe. :-)

13
Értékelem!

Én szerintem vagyok, de nekem tetszik a kép. Főként a (szerintem) megfejthetetlen tükör, és az ujjrend.
Bal kéz, bemutató ujj..
az mit csinál?

Új hozzászólás