Vallomás

Vallomás

Maci, azt hiszem el kell mondanom neked valamit. Nem is tudom hogy kezdjem...

Egy kicsit itt is a tónusokkal van gondom, hunyorgatnom kell, hogy előgyere a képen, de mint ötlet, tetszik, amit látok, sőt, azt kell mondjam, hogy ha a maci kezébe adsz egy mikrofont, máris kezdődhet a rádiózás, hiszen egy maci jó társ lehet a beszélgetésben, gyónásban, öninterjúban. Képileg az talán még feszesebbé tenné a dolgot, hogy ha a maci mögött nem maradna ennyi üres tér, mert az űr most azt jelzi, hogy ülhetne ott ember is, de a macit tetted oda, vagyis a mesét gyengíti. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

9
Értékelem!

Egyelore eleg ez a fotozas nekem :) Es most pont nem mikrofonra akarok kolteni, mert elvileg 2 het mulva megjon az uj fenykepezo masina. De nincs elfelejtve ez a lehetoseg sem, hiszen itt vagyok es hallgatom es tetszik is amit csinaltok.

10
Értékelem!

Ha van kedved rádiózni, egy mikrofonos fejhallgató egész normális áron beszerezhető ám. :) Ha szeretnéd, kérj tanácsot a többiektől, mivel dolgoznak.

8
Értékelem!

Koszonom az ertekelest Zsolt. Igen-igen, a tonusok. Az ez utan feltoltott kepeimnel mar igyekeztem erre odafigyelni. Mert eddig az osszes kepemnel ez volt a gond. Vagas nagyon jogos, en is ereztem, hogy valami nem stimmel, de most mar tudom mi az. Nekem nincs mikrofonom, de majd kitalalok valamit.

8
Értékelem!

Kedves Zoé!
Megtisztelsz.

10
Értékelem!

Kedves Zoltán,
XXV. című műsoromhoz ajánlóképnek ezt a fotódat választottam.
Köszönet érte, P.A.Z.

11
Értékelem!

Mese az nincs :)
Reménykedjünk.

12
Értékelem!

Na nincs mese, allitottam a monitoromon.

12
Értékelem!

Jó kép, humora is megvan, csak kár, hogy ennyire sötét. A gyertya fénye mellé még kellett volna valamennyi világosság szerintem.

Új hozzászólás