Vallomás

Vallomás

Maci, azt hiszem el kell mondanom neked valamit. Nem is tudom hogy kezdjem...

Egy kicsit itt is a tónusokkal van gondom, hunyorgatnom kell, hogy előgyere a képen, de mint ötlet, tetszik, amit látok, sőt, azt kell mondjam, hogy ha a maci kezébe adsz egy mikrofont, máris kezdődhet a rádiózás, hiszen egy maci jó társ lehet a beszélgetésben, gyónásban, öninterjúban. Képileg az talán még feszesebbé tenné a dolgot, hogy ha a maci mögött nem maradna ennyi üres tér, mert az űr most azt jelzi, hogy ülhetne ott ember is, de a macit tetted oda, vagyis a mesét gyengíti. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Egyelore eleg ez a fotozas nekem :) Es most pont nem mikrofonra akarok kolteni, mert elvileg 2 het mulva megjon az uj fenykepezo masina. De nincs elfelejtve ez a lehetoseg sem, hiszen itt vagyok es hallgatom es tetszik is amit csinaltok.

Ha van kedved rádiózni, egy mikrofonos fejhallgató egész normális áron beszerezhető ám. :) Ha szeretnéd, kérj tanácsot a többiektől, mivel dolgoznak.

Koszonom az ertekelest Zsolt. Igen-igen, a tonusok. Az ez utan feltoltott kepeimnel mar igyekeztem erre odafigyelni. Mert eddig az osszes kepemnel ez volt a gond. Vagas nagyon jogos, en is ereztem, hogy valami nem stimmel, de most mar tudom mi az. Nekem nincs mikrofonom, de majd kitalalok valamit.

Kedves Zoé!
Megtisztelsz.

Kedves Zoltán,
XXV. című műsoromhoz ajánlóképnek ezt a fotódat választottam.
Köszönet érte, P.A.Z.

Mese az nincs :)
Reménykedjünk.

Na nincs mese, allitottam a monitoromon.

Jó kép, humora is megvan, csak kár, hogy ennyire sötét. A gyertya fénye mellé még kellett volna valamennyi világosság szerintem.

Új hozzászólás