Vásárcsarnok

Zoli bácsi, szépek a fényeid, a tónusok, kicsikét szűk a világ nekem, nem csak Majkának, na de a lényeg, hogy az épület előtti járdarész üres. Ha valaki áttolna ott egy bicajt mondjuk, akár ha bemozdulna, az se volna baj, átsuhan egy árnyék, kéne valami, mert így hiába a szép tónusvilág, de az élet valahogy nincs jelen. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

ha kihagytok, szomi leszek.

Köszi István, mindenképpen szólok!
Ha vinni nem is, de inni biztosan... :)

Ha fent jársz Zoli, szólj csak, szívesen megyek! :)

Köszönöm az elemzést Zsolt!
Sajnos ilyen rohanó világban élünk, nem volt senki ezen az amúgy zsúfolt téren, aki a 66 másodperc alatt nyomot hagyott volna a fényképen! :)

Lehet, hogy amikor ellene próbáltál tenni, akkor jött ez be? :) Ha pl. megnézed az épület tetején az egyenes szakaszt, akkor az balra lejt. Nem feltétlenül baj, de ha megnézed az épület bal sarkát, az pedig mintha picit jobbra dőlne. Így a két egyenes találkozási pontja mintha tompaszög lenne, ami pedig ebből a jobbra lenti nézőpontból becsapós. Szóval tényleg, lehet, hogy az utómunka, ha pl. használtál perspektíva korrekciót, az megmagyarázza ezt a vetületet.

Köszi István! Abban biztos voltam, hogy ez kicsit torzult perspektíva lesz akit zavarni fog. Próbáltam is ellene tenni, de ezek szerint nem jártam sikerrel. (66sec f/22 ISO100 21mm +ND)

Klasszak a fények és az árnyak, tényleg nagyon szép! Egy picit viszont valahogy imbolyog, kicsit olyan csálén állnak benne a dolgok.

Új hozzászólás