Vasárnap este

Vasárnap este

Bevallom férfiasan, István ezt a képet nem tudom miért, talán valami önbizalomhiány okán, vagy nem tudom, de a szorgalmiba küldte be. Közben ez egy nagyon-nagyon erős kép. Azért, mert túlmutat a tárgyias ábrázoláson. Tehát nem magamról akarok mesélni primér eszközökkel, hogy „most akkor legyen éles az út vagy legyek éles én a visszapillantó tükörben”, mert ez mind éppen hogy csak jelzésértékkel beazonosítható, hogy ez egy autó. Közben egészen konkrétan érthető ennek az egésznek a rendszere. Inkább hagyom ezt az egészet éppen a grafikus, rajzos világban és ez nagyon fontos azért, mert a túl személyes és túl leszűkített világból elindulunk valami általános felé. Keresem egyébként a párhuzamot, mert a kép engem nagyon erősen emlékeztet valamiféle illusztrációs helyzetre, de hogy én ezt csak fejben éltem meg vagy tényleg találkoztam a valóságban, az még nem 100%-ig biztos, de mindenféleképp valami nagyon furcsa élményt hoz vissza. A szem, az orr, a bajusz és az, hogy a száj már nincs rajta, és ez az egész, szóval hogy valahogy nagyon fura élmény. És most nem tudom megmondani, miért jut eszembe a King Crimson zenekar, de a King Crimson jut eszembe erről. Elmondom, ez furcsa lehet, nekem is az. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Köszönöm Anitának, igazán megtisztelő, és iparkodom hallgatni! :)

Anita a március 26-i adásához ezt a képed választotta. (azt mondta, hogy mondta, de nem látom, ezért mondom én.)

Ja, és köszönöm a figyelmet a többieknek is! :)

Köszi itt is. És ha nem is King Krimsont, de lehetséges, hogy éppen Robert Fripp -et hallgattam...:) Szóval nekem nem fura az asszociációd.
UI: nem gondolkodtam leckében, csak meg akartam mutatni, mi van velem manapság, ezért tettem szorgalmiba.

Nagyon hangulatos. Kevés eszközzel is igen kifejező.

Az elmúlt napokban sokszor csináltam hasonló képeket, lehet majd töltök ide is. :) Valóban megvan benne az a hangulati elem, ahogy az ember megy az éjszakában, egyedül, és a világból csak az a kis rész van meg amit megvilágítasz, az is inkább benyomásszerűen.

Új hozzászólás