Lekvaros curry-s lecsos ebed elott fenykepez a Zsolt.
Ún. vegetáriánus kacsazsírt én is kóstoltam már. Háát nagyon nem győzött meg, de a semmminél biztosan jobb volt. Csak az a kérdés bennem, hogy ezek a művileg-vegyileg utánzott állati alapanyagok nem károsabbak-e mint az eredeti?
Ez nem mű... kókuszzsír vagy más növényi zsír, só és fűszerek. Ennyi. :) Ha valaki elég ügyes és eltalálja az arányokat otthon is elkészíthető. Neten van fent csomó recept. Gyakorlatilag növényi zsír és olyan fűszerek, mint amiket húst sütéshez használnak. Nagy húsevőkkel megkóstoltattam és mindegyik azt mondta, hogy alig venni észre... Én nem használok semmilyen művileg/vegyileg utánzott/nem utánzott akármit, mint írtam még tofut és szóját sem. Nem azért nem eszem húst, mert káros, hanem azért, mert nem szeretem (és sajnálom is az állatokat!). Nyugi, senkit nem akarok megtéríteni. Mindenki azt eszik, amit akar. :)