vélemény a lakástavaszról
Ha a testem habból és könyvekből állna, nevezhetnénk egészalakos fürdőszobaportrénak is. 2 és feledik lecke készen áll!

Kedves Vera, magánemberként, látogatóként írok most. Ha egy ilyen képet látok, szívesen nézném az emberi arcot, tekintetet. Mivel látom, hogy nem mosolyog a száj, azt sejtem, hogy a lélekben zajló eseményeket tükrözheti a ráfényképezett kivehetetlen, valamilyen gépszerű formákat mutató szobabelső, de ettől elveszítem a kapcsolatot az emberi arccal. Az alsó traktus kétharmados oszata is belevág az állkapocs finom ívébe. Az egész kép tekintetében jónak érzem a kettős osztást és az álló képformátumot, de az esetleges véletlenszerűségek, ráfényképezések nem segítenek közelebb jutni a modellhez nézőként. Pedig szerintem ez fontos lenne. Magánemberként még annyi, hogy olyan jó lett volna látni, ha mosolyogsz. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

13
Értékelem!

örülök neki, Vera! üdv :)

15
Értékelem!

Nekem semmi bajom azzal, hogy hiányzik az arcot, ide nem is kell arc, nekem nem kell, nekem a hajad görbéje a fontos meg a bőröd színe.

14
Értékelem!

Szóval, Te vagy a zenyit. Na, most nagyon lebuktál. :)

15
Értékelem!

Kedves Vera !
Igazán nem kellett volna elárulnod, hogyan.És, hogy 7 év. Most össze törted a fantáziám és itt verem a billentyűt egy összetört fantáziával. Nem is tudom, hogy áljak neki a 2. feladatnak.:)

16
Értékelem!

hát az az igazság, hogy ez a kép nem tükröződés, hanem egy olyan negatívról készült, ami kétszer lett befűzve a gépbe. a portrérészt egy hete, a homályos-könyves-robot részt pedig olyan 14 évesen csináltam :) 7 év telt el a két fűzés között.
az ilyen negatívoknál szerintem az az érdekes, amikor ki kell választani egy kis ötcentis részt, mondván, hogy:na ebből kép lesz most.
amúgy tavasz van, meg lakásbanmaradás épp, meghát a harmadik lecke felé is közelíteni kéne, így állt össze hát ez a kép.
köszönöm a hozzászólásokat, mindent megfogadok ;)

13
Értékelem!

Az alsó részt sajnos nem tudom megfejteni, de a felsőről egy félig robottá vált ember jut az eszembe.:-) Mintha ezek a könyvek ott azon a helyen lennének a fejedben elraktározva, ahol vannak...

14
Értékelem!

Kedves Vera !
Ennél szebb, és tehetségesebb már nem is lehetsz ! (hisz akkor már nem Te lennél)
hehehe

14
Értékelem!

Szia Verocska, úgy írnék erre valamit, mert izgalmas kép, olyan, mint egy feladvány, csak nálam nehezíti a megfejtést az, hogy magam is a fényben ülök, és tükröződöm a montiromon. Szóval nem merek most írni semmit, nehogy véletlenül magamat fejtsem meg itt nyilvánosan a képed helyett:)
Na de komolyan, szerintem izgalmas a tükröződéssel való játék mindig, itt most mintha üveglap, vagy tükör is volna a kezdben, teljesen összekavarodnak a terek és köztük/rajtuk/bennük te ismét olyan átmeneti állapotban tűnsz fel, mintha egyenesen tagadnád a létezésed. A kép hatására én szeretnélek megölelni téged, úgyhogy szerintem jó lett!

15
Értékelem!

Kedves Vera !
Biztos vagyok benne, hogy Te ennél sokkal szebb vagy és tehetségesebb.

Új hozzászólás