Versek

Versek

jobb ma egy közhely, mint holnap semmi...

Tamás, én ezt elfogadom leckemegoldásnak abban az esetben, ha kapunk róla egy ismétlést. Az ötlet ugyanis jó, de talán a kevesebb több lenne, hozzáteszem azt is, hogy a személyesség nagyon fontos lenne, vagyis most van ebben valamiféle távolságtartás, miközben a versek a legintimebb dolgok közé tartoznak az életben. Máshogy mondom. Ha ez egy könyvheti illusztráció, akkor azt mondom, rendben van, de azt a távot kéne leküzdeni, ami az illusztráció és a valós élmény között létrejön. Ezen felül még egy megjegyzés: az fontos, hogy a szerzőket, címeket meghagyod, de olykor olyan helyen is vágsz a könyvformába, ami nem indokolt. Szóval 3 csillag, lecke is, de ismétlést is kérek. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Heló! Poe című rádióműsoromhoz ezt
a képedet választottam illusztrációnak.

Tamás, a kiválasztás személyessége természetes, hiszen olyat miért fotóznánk le, akit utálunk olvasni? Amit keresünk, az ennek a képi megjelenítése - környezettel, tárgyakkal, helyzetekkel, önmagunkkal.

Köszönöm az elemzést és ígérem, hogy megpróbálok ismételni. Személyesség azért bőven van benne, nem véletlen a költők társasága. Dávid, ha valamit nagyon irigyelsz, szívesen elküldöm neked. Őszintén szívesen!

Illusztris társaság.. van itt olyan amire irigykedek! :)
Mint ötlet és gondolat is tetszik!
üdv
d

Mert nem ismétled, amit ismételni kéne.

Kösz a figyelmeztetést, most itt állunk disznótlan.

Új hozzászólás