Vettem kocsit ezerért

Vettem kocsit ezerért

És egy ezer dolláros kocsi rendszeres használatának bizony következményei vannak.

Szilárd, sokáig várattál te is magadra úgy, ahogy Csongor is, és érdekes, hogy mind a ketten a kezetekkel kezdtek el valamit üzenni. Nekem ez most egy egészen erős kép. Megtaláltad a tónusrendben is, formailag is azt, ami fontos, ha nem is tökéletes az elhelyezése ennek az egésznek, mert talán egy kicsit felfelé a jobb felső sarok felé az egész kompozíciót eltolnám, de ettől függetlenül az üzenete jó. Abban nem vagyok biztos, hogy ha én lennék egy autószerelő tanítómester, akkor nem csapnék a kezedre, hogy fityiszt mutatsz az ujjaddal, mert aztán még valamilyen sérülés lesz, és utána meg megy a sírás-rívás az orvosi rendelőben. Ezt én ott nem csak ezért nem érzem indokoltnak, mert egy primér geg, hanem azért sem, mert ellene dolgozik annak, ami egyébként tökéletesen rendben lenne a szutykos kéznek, a köröm alatt összegyűlt olajnak, a kis szerszámnak, ennek a leterített rongynak, tehát minden más egyébként tökéletesen rendben lenne. Nekem ez már sok, a csúcsponton, úgymond a delelőn túlmutat, hogy bekerül egy ilyen fricska, hogy fityiszt mutatunk. Értem én, hogy az autónak mutatsz fityiszt, meg a kritikusoknak is, meg mindenki másnak is, mert te élvezed ám titkon azt, hogy egy viszonylag olcsón megvett autóból mit lehet kihozni. Valószínű, hogy kikapcsolódásnak se egy utolsó ez a helyzet, szóval várom én ennek a folytatását. Ettől függetlenül én erre megadom a 3 csillagot, mert erről még keveset beszéltünk, hogy egy-egy gesztusnak mekkora az élettartama, talán itt most annyit mondanék ehhez, hogy az időtállóság szempontjából nem mindegy az, hogy egy ilyen gesztus mennyire mutat primér üzenetet. Tehát én talán ezért nem gondolom azt, hogy ez jó irány lenne, hogyha ez a fityiszmutatás van, mert lehet, hogy mondjuk egy fél év múlva már nem ezt gondolod, és ez a pillanat rögzült. Úgyhogy ennyi az, amit én hozzátennék, de a 3 csillagos leckemegoldás megvan. Szeretném Szilárd, ha újból küldenél képeket, és szerintem ezzel nem csak én vagyok így, hanem a többi Látszóteres is. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

35
Értékelem!

Sok előző tulajdonos volt a kocsinak, az életét mint "rental car" kezdte.

44
Értékelem!

Na, ha meghallgatod az adást, a szerszám is értelmet nyer. :)

48
Értékelem!

Köszi, annyit tennék hozzá, hogy az utóbbi 2 évben amióta a kocsit helyrepofoztam, nagyon megbízhatóan megy, meglepő módon kevesebb bajom van vele mint azokkal amiket újonnan vettem, pedig ez most a legidősebb is meg a leginkább használt is.

31
Értékelem!

Hahó, ezt a képed kérem szépen a keddi adásomhoz.

54
Értékelem!

Köszi az elemzést. Próbáltam mást is, de akárhogy állítgatom valami frázis van benne. Ha csak úgy fityisz nélkül, akkor egy félresikerült "munkás ököl vasököl oda csap ahova köll" lesz belőle, ha meg lazásan rakom a kézbe, akkor meg mi a franctól lettem ilyen koszos ilyen hamar. Na majd még gondolkodom rajta.

62
Értékelem!

Hát egy ilyen kezdő fotósnak még minden frázis új.
Egy ilyen jellegű kocsi esetén úgy tűnik nem akkor hagyja az ember abba a szerelést, amikor minden meg van javítva, hanem amikor elege lesz a szerelésből. Dehát ennek nem biztos, hogy van köze a képhez.

55
Értékelem!

Frázis, de szerintem jól csináltad meg a koszos, fityiszes ujjaiddal, bár így az üzenet a Te üzenetednek tűnik, mondjuk (elvben) egy olyan szerelő üzenetének, aki valójában tesz a megrendelőire :) pedig olvasom, hogy nem ez a szitu :))

Új hozzászólás