Villányi rosé
Villányi rosé
Villányi rosé

Egy nagyon izgalmas megfejtést látunk a vágy leckére - Feri, kicsit szigorúbbnak kell lenned magaddal. Az első kép izgalmas, az ellefény miatt a modell csak sziluettben látszódik, és innen a történet még akármerre is indulhatna, mondjuk a modell, a vágy megtestesítője megágyaz a réten. Vagy felölti csoda lepedőjét és elrepül az égbe. Sok minden irányt vehetne a mese. A második kép is jó, egy tánc, egy játék, incselkedés, szép és anyagszerű a textil is... de van egy harmadik kép. És azt kell mondjam Feri, hogy ez a kép felülírja az első kettőt, itt a lepedő is szép, a modell se égett be nagyon (kicsit azért egy kis derítőlap nem árt ilyenkor), szóval itt amit el akarsz mondani, az mind megvan - igenám, de akkor miért kell az első két kép? Erre mondom, hogy szigorúnak kell lennie a fotósnak, mert mindkét képen vannak szép momentumok, és ha nem készül ez a harmadik el, akkor oké, ez van, nézzük azokat. De így a harmadik kiütéssel győz. Ha a harmadik képet nézem, ami három csillagos, akkor ott egyetlen megjegyzésem van, kicsit kompozícióban én elmozgattam volna középről balra, hogy a mozdulatnak nagyobb tere maradjon. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

12
Értékelem!

Megkerestem, mert hát hogy a Hegyi azt mondta, van amannak emez párja. Nagyon kíváncsi voltam, és arra is, hogy mi az előzmény tanulság, amely arra ösztökélt, hogy készüljön el a FF verzió. Látom nem csak konvertálva lett, de vágva is, és új fotó született. Nem tudok különösképpen okosat mondani, nekem az a FF volt az első, az meg azért mindig már az első marad, nem? :)

8
Értékelem!

Köszönömök. :) Jó volt visszaigazolást kapni GG-töl, és Zsolttól is, ugyanis többen "bedőltek" az ellenfényes fölső képnek, én eleinte nem tudtam volna kiemelni egyiket sem, ám az idő múlásával egyre inkább az alsóhoz ragaszkodtam.

11
Értékelem!

Szerintem az első kettő az a munkapéldány, amihez képest a harmadik a kép.
Jó látni a munkafolyamatot, de leckének elég lett volna a harmadik is.
Szerintem.

6
Értékelem!

A három képen háromféleképpen mérte a gép a színhőmérsékletet. Legfelül a lepedő mögött van a nap, a középső a "normális" ellenfényes kép, az alsónál pedig nem tudom jól mondom-e a poláris fény jut a gépbe.
Köszönöm a véleményeteket.:)

7
Értékelem!

Jah...igen...szemelyes kotodesemet felreteve (a TAJ irant :D) is nagyon jo! Bar szerintem az utolso kep onmagaban is siman 3 disz..-ize-csillag! Gyonyoru szinek, a kis becsillanas is...

9
Értékelem!

Nekem is tetszik. Azon túl, amit Ágnes írt, nekem még tetszik az is, hogy a helyszín - a Villányi Szoborpark - teljesen mellékes. Ezek a képek "bárhol" elkészülhettek volna, de jó, hogy ott készültek. A hegy, a helyszín ismerős nekem, a szobrok meg..... na..... (de itt a képről kellene hozzászólani, nem a kőfaragványokról.) :)

10
Értékelem!

Örülök, hogy legalább neked tetszik.:)

4
Értékelem!

Csodás ahogy a színek változnak. Többször megnéztem már, mindig elvarázsol.

10
Értékelem!
8
Értékelem!

Új hozzászólás