Voltam...

Ha már, akkor inkább portré arc nélkül, az is legalább ennyire vicces lenne. Én azt mondom, hogy értékelem, egy csillagra mindenféleképpen, ezt a humort, de azért én most azt mondanám Gabriellának, hogy legyen szíves az első három leckével foglalkozni első körben. Én ezt most itt, ennél a képnél mondom: első három lecke, nem mellémenni a témának, hanem megoldani az első három leckét. Azért abban olyan nagy trüváj nincs, hogy az első három lecke miről szól: Önportré arc nélkül, Önportré arccal, és Egész alakos portré. Gabrielláról, Gabriella által készített fotográfiával, tehát nem az, hogy odaadjuk valami havernak a gépet, és tessék, fényképezz le. És jó lenne, hogy ha nem az arhívból dolgozna, hanem ezt jó lenne most megcsinálni. Visszaadom ismétlésre, miközben nagyra értékelem a humort, a humor kap egy csillagot. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

46
Értékelem!

Szia Frantisek, nem, ez tényleg nem Nyitrán van. Kőrnye hatàrában Magyarországon.

41
Értékelem!

http://www.barak.sk/showgallery/data/Ima... - üdv Gabriella, ez jutott eszembe, de látom nem Nyitrán készült a felvétel :)

36
Értékelem!

Lassan (na jó inkább gyorsan) ideje lenne már, hogy az első három leckét tényleg megcsináld.
Szerintem.

41
Értékelem!

Amúgy meg el kéne kezdeni leckére fotózni.
Az, hogy az arhívumod átlapozod, tök jó, de igazából arról volna szó, hogy fogsz egy leckét, megrágod, végiggondolod, megfotózod, beküldöd. Megkommentezzük, értékelik, újragondolod, újrafotózod, beküldöd.
Így most a 2005-ös Gabriellának tudok üzenni, mit hogy gondolok a képéről, de hát hol van már az a Gabriella.
Tanulni abból lehet, ha a friss fotódra közvetlenül kapsz visszajelzést, láthatod hogy mennek át a néző felé a szándékaid, üzeneteid, látják-e amit láttatni akarsz.

34
Értékelem!

Igen, Ágnes, így lesz! MEG VAGYOK FERTŐZVE!

50
Értékelem!

Gabriella, segond. Most, hogy már megkezdted az “estiskolafotóművészkarrieredet”, ígyhát innentől kezdve minden ásatást ilyen fotóművész szemmel fogsz nézni, és minden szebb és jobb lesz :)

50
Értékelem!

Gábor, igazad van! A kép ugyanis 2005-ben egy ásatáson készült. Ide poénnak szántam. (bocs) Tehát ez igazából egy régészeti ásatáson készült munkafotó. Annak azért nem rossz. :) Minden képem régebbi, mint az "estiskolafotóművészkarrierem". Tehát igazad van abban, hogy talált kép.:)
Ez most úgy van, hogy a leckecímekhez kerestem a képeket. Köszi a hozzászólásaid, tanulok belőlük.

30
Értékelem!

Gábornak! Az estiskolában nagyon fontosnak tartom a hozzászólásokat, értékeléseket. Ezt a véleményedet a magam nevében is köszönöm, fontos útmutatónak vélem!

Gabriella! Nagyon aktív vagy és ügyes ez jó!

49
Értékelem!

Ez így talált kép. Nem látom, hogy ez mitől a te képed.
A model jó, szerintem ebből ki lehetne hozni ennél többet is. Próbálj olyan képet csinálni róla, amit csak te csinálhatsz, más nem.

38
Értékelem!

Úhhh.
Gabi te tudsz. :)

Új hozzászólás