A képen a pedellus egyik szokásos vendégmarasztaló rítusát látjuk, egy népi-urbánus körtáncot, mely egyrészt az állatvilág megfigyelésén - kandúrok teritoriális viselkedése (jelölés) - másrészt a balatoni horgászok fárasztásos villantós módszerén alapul. (köszönet Kun Bélának, Lacának és a Someday Baby-nek)

A Pedellus szorgalmija azért kap 2 disznót, mert rá is ugyanúgy érvényes, hogy azért, mert van egy jó blues zene, még nem kell 68 órát nézni a Gyulát, elég belőle kevesebb is. Tehát az ötlet jó, a film jó, több önfegyelem és önkritika. utóirat: mivel a Hegyi kettő disznót kapott, nem lenne korrekt, ez a döntés, mert ennek a filmnek a Gyula nagyon fontos alapköve. Így Hegyi egyik disznóját Fazakas kapja (Szőke hogy röhög közben, azt látnotok kéne...(ped)…) a mozgalom nevében, csak így tovább. Drága Zsolt, drága Gyula, végre nem ilyen savanyapofa filmeket kell néznem. Kinézek a dógozószoba ablakán, besüt a délelőtti fény és tényleg kezdek reménykedni, hogy itt a tavasz. Ehhez az egyik segítség ez a film volt. Mindannyiunknak: tudom, hogy dagadtak vagyunk, tudom, hogy megöregedtünk, Gyula, Zsolt, András, de olyan jó hogy még mindig ilyen fiatalosan szalad a lelkünk. értékelés: Gyula:

Hozzászólások

Ebben a Váncsa-dologban van valami :) A filmet öröm volt végignézni, egészen jó kedvem lett tőle!

Hát ez hihetetlen! Nagyon jó! :-)

és sokkal jobban fotózol is...

de lényegesen gyorsabban szaladok, mint Váncsa

hát ez valami fergeteges :D
nagyon szórakoztató, főleg így a visszacsatolás miatt!
remek remek!

Bocs, hogy közbeszólok - hisz még az ofő nem is értékelte - csak a Váncsára: Gyula nagyságrendileg kevesebbet beszél, sőt, ilyen értelemben egy anti-váncsa. A harmadik a Tanfelügyelő, Jóska.

Na jó és ki a harmadik? :)
(laan! Mondták már, hogy kííísértetiesen(!) emlékeztecc bizonyos Váncsa Istvánra? :)) )

Amúgy szerintem valamit félreérthettetek, mert itt : http://szakkor.estiskola.hu/2007/02/21/v... az Ofő világosan megmondta, hogy a tanulóknak nem kell egymást hajkurászniuk!

Látom, alakul a párbaj! Nekem tetszik:)

végülis ez egy jó film...tetszik....de hát jó modellel könnyű jó filmet készíteni

azt külön értékelem, hogy a lecsúszott gatya és a pocakom nem látszik...ha disznózhatnék, akkor 4 disznó lenne

ANYÁM!:)

A beklikkelt fotók egészen jók!

Új hozzászólás