Rajta vannak a srácok , mindjárt meg lesz

Rajta vannak a srácok , mindjárt meg lesz

Egy jóbaráti együttlét alakalmával az ünnepeltnek kellett volna feladatot megoldania, de nagy volt a káosz és sok volt az alkohol is... ez a képen is átjött :)

Jó kis hibakép, remélem a gép egyben maradt. Nyilván egy akciófotón nem lehet mindent számon kérni, ezeknek az az ereje, ha a véletlen komponál helyetted, és ez itt többnyire megvan, talán jobbra üresebb egy fokkal, mint az jó lenne, de alapvetően van valami falusi diszkós vagánykodás hangulata, csajok sehol, hát akkor adjunk egy ívet az estének, indulás! Viszont Roland, macika, nagyon el vagy tűn(őd)ve, tessen kapcsolni egy pörgősebb fokozatot a képbeküldésben! (hegyi)

Eladó többször

Eladó többször

Egy melegebb téli nappalon munka közben jött az ötlet, mi lenne ha ki és be rohangálnák 2 szerződéskötés között az irodába és megörökíteném mindennapjaim egy pillanatát.Íme az ingatlanos másként fotózva, 1 képen 2szer...

Ez nekem tetszik, picit sok a kontrasztemelés, de az ötlet is jó, a kivitelezés is, még szerencse, hogy ezek szerint pang a piac, mert így legalább jöhetnek a képek, amiket várok is, jöjjön a kettes lecke! (hegyi)

Az ingatlanos meglátása

Az ingatlanos meglátása

Első elkészítendő képként vágtam neki..."komponáltam" aztán csak valami megfogott, ahogy a autó hátsó ablakán tisztán kirajzolódik a ház a hátam mögött.

Üdvözlünk a Látszótéren Roland, jó ez a bújócska, első leckének mindenképpen az, a szépiát leszámítom, mert az kilágyít, érzelgőssé tesz, de jó a felfedezésed, sőt, van sztorija is, úgyhogy hajrá, várom a folytatást, és ne várj rám, igyekszem, de addig is jöjjenek azok az önportrék. (hegyi)