267/365 Másik reggel

Ez egy nem túl természetes kép arról, hogy szerintem hogy alszom, mert amúgy nem töltök időt az ágyban. (Ez egy kihúzható kanapé, nap közben össze van csukva.) Időzítővel készült, de pici az állvány és pici a tér. Akinek van ötlete, mit lehetne ezzel kezdeni, mondja nyugodtan.

Hozzászólások

Köszönöm szépen mindkettőtök véleményét. Igyekszem tanulni belőlük. :)

Egy érvényes út a dokumentálás, bár én kevésbé rajongok érte. Én elhiszem ezt az ágyadat, mit a Tied, és a csukott szemed is, hogy a Tied, én hiszek a kitalált világok valóságában, szeretem a meséket is, és a színpadot. Sok ott fent és az ágyon a fény, és Téged kellene inkább megvilágítania, de csak úgy derengve, mert így valószerű lehet, de érdekes kevésbé. Volt egy Álmatlanság c. fotóm itt a Téren is, az is hasonló pózból jött, csak a környezetemet eldugtam benne: http://latszoter.hu/szakkor/almatlansag
Itt e kiírásban persze most fontos az ágy jelenléte is, de most inkább csak az van. Persze, ugyanakkor érdekes, hogy az ágy az elbújás helye is lehet, arra is rá kell dolgozni, hogy ne a hétköznapiságában jelenjen meg... (Ha csak nem a dokumentálás a fontos.)

A térrel azt, hogy amennyire engedi, felemeled magasra a kamerát és a zoomot amennyire lehet, kinyitod. Amúgy ez érdekes kérdés, hogy ha nem töltesz időt az ágyban, akkor hol és hogy alszol, mert valahogy csak alszol, és akkor azt kéne megpróbálni megmutatni. Esetleg.

Új hozzászólás