109/365 Légy Valaki

Houston legtöbbet fényképezett pontja. 2000-ben már itt volt, ha átfestik hamarosan újra festi valaki. Az évek során rengeteg változata volt, most pont ez van.

Miért a hónap képe:

Hangulata, leírása, színei és az első benyomás az, ami miatt emellett a kép mellett döntöttem. Minden további, amit utólag kaptam a keresőkön keresztül erröl a helyről ugyan kiegészít vagy pontosít, de nem találtam hatásosabb képi megfogalmazását e pontjának a világnak, még akkor sem, ha más színek dominálnának vagy átfestenénk mi is e feliratot. Szóval arra bíztatlak Szilárd, hogy a számodra megszokott houstoni világot továbbra is jelenítsd meg előttünk a maga nemes egyszerűségében, szépségében! (Frantisek Balga)

Hozzászólások

Szilárd, részvétünk, Mártinak is add át kérlek.

Jesszusom... Részvétem!

Rendben, köszi. Egy pillanatra ledermedtem amikor megláttam az üzenetet, ugyanis az apósomat is Nagy Kalmánnak hívják es a mult héten váratlanul meghalt. Valahogy a két valóság, a család meg a látzótér, csomóra kötötte magát az agyamban. Aztán persze gyorsan kioldódott magától. De hülye tudok lenn..., pontosabban én sem vagyok immunis a tudatalattim csusztatáaira.

Szia! A holnapi műsoromhoz beteszem ezt a fotót, ha nem bánod.

Jó választás! Én is többször visszatértem ehhez a képhez a hangulata miatt.

Köszi szépen a választást is meg testületileg a gratulációt is.

Szilárd, testületileg is gratulálunk, novemberben te válogatsz!

Tetszik Szilárd. Nem is az ikonikus felirat miatt. Erős hangulata van a képnek, a sok mozgás és a fények elegye az esővel remek. Nekem megelevenedik ez a cyberpunk.

Érzelemnek gondoltam, de végülis mindegy, mert úgyis csak bekerül a heti megoldások közé.

Most azt nem tudom, mert nem jelezted, melyik feladvány, a heti, ami a 15.ös, vagy a múlt heti?

Új hozzászólás