109/365 Légy Valaki

Houston legtöbbet fényképezett pontja. 2000-ben már itt volt, ha átfestik hamarosan újra festi valaki. Az évek során rengeteg változata volt, most pont ez van.

Miért a hónap képe:

Hangulata, leírása, színei és az első benyomás az, ami miatt emellett a kép mellett döntöttem. Minden további, amit utólag kaptam a keresőkön keresztül erröl a helyről ugyan kiegészít vagy pontosít, de nem találtam hatásosabb képi megfogalmazását e pontjának a világnak, még akkor sem, ha más színek dominálnának vagy átfestenénk mi is e feliratot. Szóval arra bíztatlak Szilárd, hogy a számodra megszokott houstoni világot továbbra is jelenítsd meg előttünk a maga nemes egyszerűségében, szépségében! (Frantisek Balga)

Hozzászólások

0
Értékelem!

Szilárd, részvétünk, Mártinak is add át kérlek.

0
Értékelem!

Jesszusom... Részvétem!

0
Értékelem!

Rendben, köszi. Egy pillanatra ledermedtem amikor megláttam az üzenetet, ugyanis az apósomat is Nagy Kalmánnak hívják es a mult héten váratlanul meghalt. Valahogy a két valóság, a család meg a látzótér, csomóra kötötte magát az agyamban. Aztán persze gyorsan kioldódott magától. De hülye tudok lenn..., pontosabban én sem vagyok immunis a tudatalattim csusztatáaira.

0
Értékelem!

Szia! A holnapi műsoromhoz beteszem ezt a fotót, ha nem bánod.

79
Értékelem!

Jó választás! Én is többször visszatértem ehhez a képhez a hangulata miatt.

73
Értékelem!
84
Értékelem!

Köszi szépen a választást is meg testületileg a gratulációt is.

79
Értékelem!

Szilárd, testületileg is gratulálunk, novemberben te válogatsz!

74
Értékelem!

Tetszik Szilárd. Nem is az ikonikus felirat miatt. Erős hangulata van a képnek, a sok mozgás és a fények elegye az esővel remek. Nekem megelevenedik ez a cyberpunk.

93
Értékelem!
73
Értékelem!

Érzelemnek gondoltam, de végülis mindegy, mert úgyis csak bekerül a heti megoldások közé.

95
Értékelem!

Most azt nem tudom, mert nem jelezted, melyik feladvány, a heti, ami a 15.ös, vagy a múlt heti?

Új hozzászólás