365/274 - Visszaszámlálás
Miért a hónap képe:

Furcsa érzés, hogy újra én választhatok. 365 nap hosszú idő, és rég volt a július, amikor azt a mozgalmas, kinti és nagyon nyári képet lőttem, ami először adta meg a lehetőséget, hogy én válasszak. Augusztus végén Zsuzsa képét választottam, egy tökéletesen megörökített, színes, kinti pillanatot. Tavaly nyár elején kezdtük ezt a közös projektet, nagy lelkesedéssel. Voltak, akik időközben kiszálltak, voltak, akik bekapcsolódtak, de érezhetően azóta is fontos közös élmény ez mindenkinek, aki benne van. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon örülök, hogy belekezdtem, ugyanakkor nagyon várom azt is, hogy vége legyen. Leginkább azért, mert az azt fogja jelenteni, hogy újra nyár van. Hosszú volt nekem a tél, és nehezen indult az év, februárban sokat foglalkoztam a saját fejemmel és azzal, ami bennem van, kicsit a túlélésért küzdöttem, és az önportréban találtam menedéket. A március szerencsére már tavasz, és ezt nagyon érzem magamban, és nagyon érzem a márciusi képeken is. Mégsem kinti képet választottam, hanem egy önportrét. Az első márciusi képet, amivel megkezdődik a visszaszámlálás. Aureliano azt írta: "A visszaszámlálás már elkezdődött, de nem felfelé megyünk, hanem visszavonhatatlanul és egykedvűen lefelé. Szuper!" Ez a kép engem jó kedvre derít. Érzem, hogy a visszaszámlálás elkezdődött, és azt is érzem, hogy vidámabb napok jönnek, ha akarjuk, ha engedjük. Viccesen kell felfogni, ami még hátra van, és könnyebb lesz, bármi is lesz. (Zsova Kriszta)

Hozzászólások

Gratulálok kedves "búvárűrhajósvisszaszámlálós" Frantisek :)

Köszönöm Mindannyiatoknak, hogy ma /szombaton reggel/ ezzel a meglepetéssel indult a napom. Kriszta indoklásában és a többi hozzászólásokban is ott van minden, amit olykor nem sikerül képileg megfogalmaznom, mégis ráéreztek, velem együtt utaztok az élet mélységeiben, magaslatain, buktaóin át, felkapaszkodásaink, újjászületésünk által. Mert minden pillanatban születünk és meg is halunk, ismételten és sokszorosan kapunk pofonokat, melyek elviseléséhez valóban nélkülözhetetlen a humor, a tréfa. Örömmel és még nagyobb odafigyeléssel fogom lesni az áprilisi látszóteres termés alakulását abban bizakodva, hogy bár mindig és mindannyian nem bolondozhatunk, de a fiatalos lendület, a móka,a kitartásunk, az ilyen típusú hozzáállásunk maradjon velünk továbbra is, ezt kívánom ebben az oscardíjmegköszönősre sikeredett soraimban. Nagy-nagy tisztelettel és az irántatok érzett szeretettel, a Legkomolyabb bohóc!

A legkomolyabb bohóc! (ne vedd magadra :)) Vagy mókamester, ahogy tetszik. A végtelen történetben az egyik kedvencem volt a Kőfaló - ez volt az első, ami eszembe jutott. De még tucat minden más is különböző helyekről és időkből. Gratu! :)

Drakulááááloook! :D de komolyan, gratulálok, ez tényleg erős, jó kép lett!

Gratulálok Feri! Nagyon jó hónap képe választás ez a fotó! :))

Feri, gratulálunk, az áprilisi anyagból te válogatsz!

Csaba, István, János - van ebben minden,abból amit írtatok, legfontosabb, hogy benne vagyok!

Nagyon komoly! Jól eltalált, mesélő, régi, orosz, zsilip stb... atomkor, atomjó.! :D

:) nekem nagyon vicces. Valami spongyabobos feelingem lesz tőle, de mindenképpen groteszket hoz :)) Ezért is tetszik!

Mindent visz. Mindent elmond.

Köszönöm Au, ezzel a szöveggel csak érdekesebb lett, így merültem el a szöveg mélyébe, mélységesen.

Ez meg mi ez, hogy így tetszik nekem! Mintha mélytengeri búvársztori, felvidéki az alvidéken, utazás a feneketlen mélységbe. A visszaszámlálás már elkezdődött, de nem felfelé megyünk, hanem visszavonhatatlanul és egykedvűen lefelé. Szuper!

Új hozzászólás