Hozzászólások

Mármint ő talált a neten egy hasonló négyest, persze még jobban tetszene, ha ő készítette volna azt a fotót.

Nocsak, eddig róla miért nem esett szó?

Hát ez igen jól sikerült megintcsak.

Szerintem nagyon izgalmas lehetőségek vannak még benne, amit érdemes lenne kikutatni. A belső arányok változtatására gondolok amúgy. Az apróbb pontatlanságok a jelenlegi statikus osztásban kissé felerősödnek, és így enyhe arányeltolódást is érzek miattuk. Dinamikus egyensúlyt keresve ezek eltűnnének, és szerintem az optikai játék ereje sem csorbulna - de ez lehet persze ízlés kérdése. A kompozíció viszont még izgalmasabbá válna. Mindenesetre ezt csak próbálgatva lehetne kideríteni :) Erre biztatom Ferit.

Én mivel ez nem lecke, nem elemzek. De isten ments hozzányúlni, ez így van jól, ha az arányait elváltoztatod, akkor épp ez az optikai játék veszik oda.

Feri, én biztatnálak, hogy próbáld meg más vágási arányokkal is.

Köszönöm mindkettőtöknek, azt hiszem az álom ilyen vélemények után nehezen fog elnyomni, örülök, mert van miért és mert egy hullámhosszon utazunk.

Ez nekem egész sokáig olyan volt, mint egy négy képből összerakott mozaik. Aztán méricskéltem, hogy a vízszintes vonal vízszintes-e, mert nem hittem el, hogy nem szerkesztett. De. Szerkesztett, csak fejben, nem géppel. A mindent elsöprő áradat. A mindent megállító akadály. A világossötét. És a sötétvilágos.

Ahogy Hrabal Túlságosan zajos magányában a hulladékpapírprésgépkezelő minden nap a tökéletes bála megalkotására törekszik, a megfelelő formájú és színű kötetek összeválogatásával úgy, hogy minden bála közepébe azért jusson mondjuk egy Kant vagy Hegel is. Ideák, odaát.

És akkor ugyaninnen még eszembe jut a nyugdíjas mozdonyvezetők társasága, akik vasárnaponként a saját kertjükben felépített kisvasúton szállították körbe a szomszéd gyerekeket nagy műgonddal, sörrel, kolbásszal, ahogy Feri fuvarozgat itt minket az absztrakt festészet, a konyhapult és a hagyományőrző felvidéki búvársport állomásai között. Köszönöm mind magam, mind az utasközönség nevében.

Ez nagyon komoly lett megint!

Új hozzászólás