Hozzászólások

12
Értékelem!

Hajrá, hajrá! Na ez az, amit én sose tudtam csinálni :))

14
Értékelem!

Ez érdekelne, mert volt valami a tévében erről, hogy a hormonkezelés veszélye, hogy a szervezet mivel kintről kap hormont, ha ez tartós, akkor a saját termelését leállítja, hiszen van elég, túltermelni nem akar. Persze ez a gyurmázós pasiknál talán többször előfordul, mint nálunk. A D meg az E az nagyon jó, amióta D-t szedek, alig fázom meg, és az is gyorsan végigmegy, az E meg, hát hogy is mondjam, a potenciának is jót tesz.

15
Értékelem!

Ajánlanék egy enyhe szteroid kúrát.
A legjobb eset az ha az ember csináltat egy vérképet, és megbeszéli egy hozzáértő orvossal, hogy mit lehetne tenni. 50+ évesen a legtöbb férfiembernél egy picit lehet nyomni a tesztoszteronon, de persze ezt se szabad tulzásba vinni.
A tesztoszteron hiány első nekifutásra egyrészt akaraterő hiányában, kitartás és állóképesség hiányában, valamint immunrendszer lelassulásában jelentkezik. Ez egyszerűen azért van mert a szervezet mindent hajlandó kannibalizálni, csak a nemzőképesség megmaradjon, D vitamin megy először a levesbe, aztán egy csomó más fontos dolog is. Ilyenkor van az, hgoy az ember kint van sabad levegőn egy csomót de nem igazán akar barnulni, meg ha barnul is hamar kifakul. Tudom, hogy nekem is valami ilyesmit kellene csinálnom, de valószínűleg nincs kellő tesztoszteron szintem ahhoz, hogy összeszedjem az akaraterőmet és elmenjek az orvoshoz... Lehet persze szedni D meg E, vitamint, ez egy darabig rendben tartja a dolgokat, csak persze a T termelés nem fog növekedni csak nem fog annyira ártani, hogy zabálja a szervezet a D vitamint.
Akik tesztoszteron kúrába kezdenek azok elsősorban annak szoktak örülni, hogy mara jól alszanak és kipihenten ébrednek, meg hasonló apró örömök. Szóval lehet hogy majd egyszer kipróbálom.

17
Értékelem!

Mert nem csináltuk komolyan. De belekezdhetünk újból, egy "ilyen volt" kép az elejére, aztán hadd szóljon. Persze egyedül nem megy.

15
Értékelem!

Bizony volt, aztán senki nem húzta végig, úgy hiszem, sajnos.

18
Értékelem!

Jó, hát nekem anno volt egy ötletem ugye, hogy fogyjunk együtt...

Új hozzászólás