CF365.2.90
Miért a hónap képe:

Nálam a hónap képe vitathatatlanul Ferié lett. Nagyon szépek a színek, az arányok, kellemes ritmusú kép. A fű textúrái üdítően hatnak. Külön élvezet szemmel bejárni ezt a tájat, amelyen végigkalauzol az út és a töltés, a víz is egy külön meglepetés. Az pedig külön dicsérendő, hogy ahogy látom, Ferinek nagyon korán kellett ehhez a képhez kelni, és megcsinálni, mert még a hajnali köd ott tanyázik a fák között, egyfajta titokzatos légkört adva neki. Köszönöm a vizuális élményt, és csak remélni tudom, hogyha egyszer nekem is megadatik ez a látvány, fogom tudni hozni ezt a minőséget! (Székely Roland)

Hozzászólások

Köszönöm, tiétek, adom.

Szeretném kölcsönvenni ezt a fantasztikus hangulatú képet a következő GórCsőhöz, amely 12-én, kedden 20 órától kerül adásba, és amelyben a víz lesz az úr. Gyere, hallgasd velünk Te is!

Köszönöm, hogy ma reggel ismét jól indul a napom. Roland szinte mindent elmondott az indoklásában, így nem lesz litánia ebből a hozzászólásomból, pedig hosszú lehetne a névsor, akik tettetek azért, hogy idáig eljusson az ember. Ehhez elengedhetetlen az a csapatmunka, közeg és egymás iránti tisztelet, segítségnyújtás, az oldalon zajló kommunikációval együtt. Azt hiszem a Tér adott, Szólni szabad és az eredmény is Látható. Csak a lehetőségekkel kell élni, együtt élni a közösséggel, s akkor az októberi választásom még egyszerűbb lesz!

Feri, gratulálunk, tiéd a hónap képe cím, az októberi anyagból te válogatsz!

Kriszta, Au, köszi. Na akkor ideje lesz róla többet szólnom: ezt a helyet először kerestem föl, azzal a céllal, hogy ha meg lesz az új objektív, tudjam hová kell mennem letesztelni. Addig még ősziesebbre fordul majd az idő, csak legyenek hasonló fényviszonyok, készítek itt még több felvételt, akár télen is. Aztán a mozgás is jót tesz nekem, mert nem lehet otthonülve a sültgalambra várni. Egyébként ,,azt,, meg éppen az udvaron csípte nyakon egy arrafelé vadászó ölyv, alig bírt vele röpülni, de nem hagyta ott nekem. http://latszoter.hu/sites/default/files/...

Andi, Jani, nektek is köszönöm, ennyi kedvelés után melegem is lett, bezzeg reggel friss volt a levegő, nagyon jó fényviszonyokkal.

Csaba, Zoé köszi, hasonló Angliában is akad, vagy a Dunánál.

Köszönöm Zsolt, nekem is fölöttébb tetszik.

Hú, ez Feri nagyon irigylésre méltó kép. Gratulálok!

Új hozzászólás