Hozzászólások

Köszönöm a kritikát, majd felhasználom, ha lesz olyan. 

Ezek elvileg külső libek amiket be lehet kapcsolni. :) NetPBM meg ImageMagick meg ilyenek szoktak általában lenni. A nagy képen valóban erős a szín, ezért is tűnt fel, hogy az átméretezett, négyzetesített verziók mennyivel másabbak.  

Mellesleg ez a kép nekem így itt is baromira erősen szaturált, üvöltenek a színek, miközben a modell szép, kedves, egyszerű, én biztos vagy 20%-kal csökkentettem volna a szaturációt. 

Fogalmam sincs, gondolom, amit a gyár adott hozzá. 

Zsolt: a thumbnail-képeket a rendszer melyik grafikus konverziós csomaggal csinálja? Azért kérdem mert teljesen más színtérben vannak, mint az "eredetiek". Ennél pl. sokkal szaturáltabbnak látszik a nagy kép, mint pl. a hozzászólások előtt megjelenő kis négyzetes.

Szép arcú lány Kata, kimondottan vonzó, kedves jelenség. Nagyon érdekes a szeme sokszínűsége! 
Mégis elrántja a szememet a jobb oldali vibráló erdős rész. Ott sokkal nagyobb a dinamika fényben is, részletekben is. Az arcon ugyan úgy tűnik derítettél, de valahogy laposak a fények. Lehet kicsit oldalról kellene az a derítés, hogy egy lehelletnyit még tónusozza az arcot, és az plasztikusabb, háromdimenziósabb legyen? Persze lehet az is elég lenne, ha egy árnyasabb erdőrészt keresel mögé.

Új hozzászólás