Hozzászólások

Azt hiszem, ez a "nah, mi van veled, pocok?" tekintet, illetve, hogy vajon még meddig bírja, hogy ne ugorjon ki a ruhából. És persze Mária is meg anya meg minden, de senkinek sem a Kanga mama és a Zsebi baba a Micimackóból? 

Szilárd: 55mm volt.

Csaba: Szomorúság nem volt egy csepp se.

Ami a biblia motivációt illeti én még mindíg a tál lencsénél vagyok leragadva. Ez akkor Zsolt most a 24-70 esen belül, a beállítás az valahol a 24-hez közeli volt, vagy tényleg ilyen szép derék keze van a modellnek?

Csak en latok itt valamifele szomorusagot? Vagy az az anyai feltes?

Zsolt, igen ez egyértelmű, csak én nem ennyire szűken asszociáltam Mária irányba, hanem picit tágabban -- de a lényeg ugyanaz: "anya és gyermeke".

Köszi, van benne nekem pici blaszfém Márja nézi a kisdedet is. 

Nekem is nagyon tetszik, nagyon jó pillanat!

Ez egy nagyon érzelemteli kép. Nagyon jó a kapcsolat közöttük, nagyon figyelnek egymásra. :) Jó ez az átkaroló, bújtató, óvó, ringató mozdulat, az "anyás arc" -- nem tudok jobb szót erre, az anyák néznek így a gyerekre. Az is megvan hogy előtte a "felszínen" is jól összemászkálta már Zoét, azaz a sztori ugyan csak egy pillanat, de benne van egy kis előzmény-vonal is. Grat mindannyiotoknak!

Egy lencsém van csak, az egy 24-70-es fix 4-es Zeiss. 

Milyen lencsével készült? Csak a kezek miatt kérdem.

Micsoda szemkontaktus, nagyon szépek mindketten. :) Én is szoktam így tartani a Lujzámat, némely cicának ez maga a mennyország.

Új hozzászólás