Hozzászólások

Szerintem karaj lett, nagyon benne van a nyújtózás, meg a tavaszvárás!

Az január 28, most néztem meg, nem sokat tévedtem. :D

Ja, nekem azok csak foltok, nem írás.

Talán túl ismert termék :) azért nem a nyújtózást láttam benne, de igaz, lehet úgy is nézni, ha már nem látod a japán feliratokat, meg a piros-arany-fekete-színes túltolt kulturkombót.
De ahogy törik a fény főleg a karján, az nagyon szép. megvannak rajta a kinti foltok. Nekem ezért működik.

Megpróbálom rekonstruálni, hogy hogyan volt. Azzal kezdődött, hogy reggel láttam, hogy köd van a kertben, vagy szmog, de talán mindkettő. Oké, nem kicsi a kert, de azért ez ritka. És elég ótvar is a halódó tél látványa. Az izgatott, hogy hogyan tudnám ezt megfogni innen bentről - menjen ki a latyakba a fene. Innen jött a probléma is, mi a bent? A köd jól osztotta a teret, az oké. Van középtér és háttér. De ki az előtér. És akkor láttam, hogy ott van a párkányon ez a macska, és mennyire fura, ahogy csillog. Előbb fel akartam tenni valamire, de ahhoz pakolni kellett volna, lusta voltam, így a kezembe fogtam, másikba a mobil. És egyből összeállt - a legfurább az volt, hogy elforgatva a macskát már nem is integetett, hanem nyújtózott egyet, és ez jó, ez kell, ez az, megvan. Nekem egyből az jött le, hogy unja a telet, kinn a latyak, ő meg szép tisztán itt benn nyújtózik.

jaj... :)) ez az integető macska.... tudom, hogy kabala, de akkor is... Megszűnt már amúgy a giccs lecke? :))
De mégis, van hangulata. A nyaklánc izgalmasan tükröződik, kár, hogy ilyen pici, eltúlozhatták volna azt is ezen a cicán....

Új hozzászólás