Hozzászólások

Nekem meg egy japánok alkotta fém mellbimbó jutott róla eszembe. Ilyenkor azért mérlegelek, vajon minden rendben van -e nálam? Pedig a Rorschach-teszt nem is ilyen.

Húha, mielőbbi felépülést Andrea! A kép a sztorija ellenére tetszik, jók ezek a határozott tónusok, formák.
Azért nem kevés őrült van a világban. Nekem a kedvencem a saját tapasztalataim között az volt, amikor a védőföldelést kötötte rá "valaki" a fém fürdőkádra... Szerencsére egy zárlat sem volt a lakásban miközben fürdött valaki.

Munkahelyi. (De nem korhazi!)

A világ tele van feldebil allatokkal, van olyan eloleny, aki szerint rendben van az hogy csavarral (azt belenyomva, ami mogott vezetekek vannak) rogzitunk barmit a hutoszekrenyhez es vannak olyanok, mint en, aki veletlen megfogja a hutoszekrenynek pont azt a regiojat. Semmitol nem felek annyira, mint a buta, primitiv emberektol. (Ja es jelenleg az aramtol!) 

Munkahelyi, vagy villanyt szereltél?

Nem. Ez egy EKG tappancs. Megrázta a karomat az áram, de jól vagyok, szerencsém volt mondhatni, csak fájnak kicsit az izmok még (kicsi izomrostszakadások lettek, ahogy az áram összehúzta az izmokat hirtelen). Pár nap és meggyógyul. 

Ez ilyen elektroizélés? A vállamat nekem is nyektették ilyennel, egész jól alakult addig, amíg el nem égették a bőröm, utána picit morcos lettem.

Az áram megcsiszolta kicsit a sejtjeimet a bal karomban. De mindennek azért nem lett vége. :) Zsolt, ha a kórházban fotóztam volna le, az ijesztőbb lett volna. Napi emlék.  

Olyan ez mint a csiszoló lap amit a fúrómra lehet erősíteni. Mintha a hátad csiszolnád az alváshoz. Amolyan Kassák jelleggel talán:

"galambok bukfenceztek a háztetők felett
jobban mondva galoppoztak a napkocsin
a ferenciek uj harangja szinte énekelt már
aki aludni készül fényesitse ki az ólomrudakat
az órák fehér juhászkutyákon kisértenek
éreztem mindennek vége"

Új hozzászólás