47/365 Álom 2.0
Miért a hónap képe:

Tudom, hogy hülyén hangzik, de rettegtem attól, hogy egyszer a hónap képe lesz az egyik fotóm. Rettegtem azért, mert tudtam, hogy akkor a következő hónapban nekem kell választanom egy képet, és írnom is kell róla. Az írással, az indoklással vannak problémáim. Nehezen tudom megfogalmazni, mi miért tetszik vagy nem tetszik. Gondolkodni se nagyon szeretek ilyesmiről. úgyhogy most vért izzadok. Szóval Székely Roland "Az álom" című képét választottam a hónap képének. Szeretem ezt a képet - mert olyan emberi. Zárkózott, mégis kitárulkozó. Őszinte. Elárvult. Magányos. Kisfiús. Eljátszom a gondolattal, mi vagy ki küldhette a padlóra. Anyai ösztönöket ébreszt. Legszívesebben ölbekapnám, és bedugnám egy puha ágyba. Betakargatnám. (Huszárné Lovász Mariann)

Hozzászólások

Én is gratulálok, Roland! :)

Gratulálok Roland! :) És Mariann indoklása is teljesen jól fogható, jól is ül, minden képzelt nehézsége ellenére is! :)

Pontosítsuk. A hónap szerinted legjobb képét. És akkor menni fog.

Nagyon köszönöm a kiválasztást Mariann! Teljesen átérzem egyébként a rettenetet, amit neked okozott. Eddig én is figyeltem, hogy hátha egyszer az én képem is lesz Hónap Képe, mekkora megtiszteltetés (és valóban az), viszont félek, hogy nem fogom majd tudni érdemileg kiválasztani a hónap tényleg legjobb képét, és indokokkal, értelmesen alá is támasztani. Mindenesetre, bátran állok a feladat elé.

Még egyszer, köszönöm a megtiszteltetést, és a kedves szavakat! :)

Bátraké a szerencse - de ez még több, - elismerés - gratulálok!

Gratulálunk Roland, a szeptemberi anyagból te válogatsz.

Kettő kivételével mind az. :D
Igaz, azok kevésbé sikerült dolgok, de most ránézve, a piros gitáros az semmilyen formában nem jó, a kék csipeszes viszont jó FF-ben. Meg is tartok egy olyan verziót belőle. Köszönöm, hogy szóltál, és örülök, hogy tetszik a kép! :)

Nagyon jó. Kíváncsi lennék, hogy az eddigi aktjaid nem lennének-e hatásosabbak fekete-fehérben.

Új hozzászólás