A rock katonái

Milcem első koncert élménye. A kép F 5.6 os rekesszel, 1/160 s zár sebességgel és ISO 2000 el készült. Sport arénában, kordon előtt este 21 órakor. Az ablakokon már nem szűrődött be természetes fény.

Nem nagyon szoktam elolvasni a technikai adatokat, amit írtok, mert alapvetően mellékes, ha a kép jó. Itt azonban van olyan benne, amiről beszélni kell. 8-as rekesz elfért volna, a 160-ad értéket nem értem, miért kellett, elég a 30 is, persze gyakorold, hogy ki tudd tartani, de ennyire nem kell rövid záridő, és akkor az ISO lehetne kevesebb is. Mert most nagyon be van bukva minden. Ez a technika. A formai megfejtésben meg még kellett volna várni, hogy jobban beinduljanak a dolgok, most nagyon statikus az egész, így nincs meg a koncerthangulat. (hegyi)

Hozzászólások

Jó azért van mikor a gityos rá tápos a monitorra és úgy penget, vagy vágja az arcot esetleg szóló alatt van mikor Paksi bá a mikrofonnal szórakozik. A legjobb ha a kordon mögül vagy a színpadon lehetne fotózni. Esetleg a füstös, lángos részek, de ahhoz jól kell helyezkedni, ami nehéz, ha nem érkezel időben és az 1. sor tele van. Kövi hónapban kiderül, mit sikerül kihozni. 1/30, F 8 megfogadva.

Hát, ha az Ossian ilyen, akkor fejhallgatón kell nézni. De nem gondolom, hogy nincs egy dinamikus pillanat se egész koncert alatt, mert akkor tényleg múzeum.

Köszi az elemzést. Hát Ossian. Paksi úr nemigen ugrál, futkosik stb a színpadon. A többiek a jelenlegi felállásban, ahogy fogalmazol többnyire egy ponton zenélnek és pont egy szolozast illetve refrént kaptam el. A technikai kritikával egyet értek. Gyakorlom, majd. Október 26 án a tripla jubileumon egy körcsarnok jó helyszín, alkalom lesz.

Új hozzászólás