A rock katonái

Milcem első koncert élménye. A kép F 5.6 os rekesszel, 1/160 s zár sebességgel és ISO 2000 el készült. Sport arénában, kordon előtt este 21 órakor. Az ablakokon már nem szűrődött be természetes fény.

Nem nagyon szoktam elolvasni a technikai adatokat, amit írtok, mert alapvetően mellékes, ha a kép jó. Itt azonban van olyan benne, amiről beszélni kell. 8-as rekesz elfért volna, a 160-ad értéket nem értem, miért kellett, elég a 30 is, persze gyakorold, hogy ki tudd tartani, de ennyire nem kell rövid záridő, és akkor az ISO lehetne kevesebb is. Mert most nagyon be van bukva minden. Ez a technika. A formai megfejtésben meg még kellett volna várni, hogy jobban beinduljanak a dolgok, most nagyon statikus az egész, így nincs meg a koncerthangulat. (hegyi)

Hozzászólások

0
Értékelem!

Jó azért van mikor a gityos rá tápos a monitorra és úgy penget, vagy vágja az arcot esetleg szóló alatt van mikor Paksi bá a mikrofonnal szórakozik. A legjobb ha a kordon mögül vagy a színpadon lehetne fotózni. Esetleg a füstös, lángos részek, de ahhoz jól kell helyezkedni, ami nehéz, ha nem érkezel időben és az 1. sor tele van. Kövi hónapban kiderül, mit sikerül kihozni. 1/30, F 8 megfogadva.

0
Értékelem!

Hát, ha az Ossian ilyen, akkor fejhallgatón kell nézni. De nem gondolom, hogy nincs egy dinamikus pillanat se egész koncert alatt, mert akkor tényleg múzeum.

0
Értékelem!

Köszi az elemzést. Hát Ossian. Paksi úr nemigen ugrál, futkosik stb a színpadon. A többiek a jelenlegi felállásban, ahogy fogalmazol többnyire egy ponton zenélnek és pont egy szolozast illetve refrént kaptam el. A technikai kritikával egyet értek. Gyakorlom, majd. Október 26 án a tripla jubileumon egy körcsarnok jó helyszín, alkalom lesz.

Új hozzászólás