Hozzászólások

Köszi, hogy meghallgattad. És azt is, hogy elkészítetted hozzá a tökéletesen passzoló nyitóképet, ami csodálatos jövőbelátó képességet sejtet.

Meghallgattam. Elképesztő mi zajlik a fejedben. Jó, hogy megosztottad ezt. Elgondolkodtató és könnyfakasztóan vicces. Még! Spartacus, őrület, Toyota felni, perzsa a táncban. Hallgassátok.

Ó, ne akard érteni, csak élvezd a trash-t. Jobb, mint a Bizottság.

Köszi a figyelmet. Lehet, hogy a generáció meghatározza a közös alapokat, jobban, mint bármi más. Finneket néztem, nem értem mi zajlik, de tetszik. Aztán találtam angol feliratost is. Az sem segített sokat, de még mindig tetszik

Visszahallás van. Re akció. Autóról az első, amit mindig leszereltem, az a dísztárcsa volt. Ebből az egyetlen forma az, ami pl a régi Wartburgon volt, az a teli krómos forma. Az maradhat-na. Mellesleg meg, a bőr porózus, ez a baj a belső ürességgel. És Hobó volt jó, igen, például viharban. És akartam 365-öst csinálni, csak nem képekkel, hanem írva. Egyelőre beletörtem. A gyerekkori emlékek törzsadata ijesztően hasonló. Gyakori kérdésekből az arcon slamet hallottunk, de lehetne könyv is. Kaurismakit meg fogom nézni.

Összességében pedig jó kis örvényt keltett az adásod.

És a végére, hadd adjak egy finn youtube linket, minden videója kincs.

BOCH:

This is the return of Aureliano. Jesz
Nyomástartó edény = kukta. Atomerőműben is van olyan
Főzünk? Nehéz megmondani. Atommagvas süti
Amiről eddig szó van, az nem semmi! Pedig a semmi körül forog minden
Napló töredékek?Szóval ez hangos napló. Most már az. Rlog
Nagyon jó :) ez a csimpánz állati!
Érdekes, finom zene van éppen, tetszik. A zene is TwinPeaks volt? Nem. Hangulatra azt adta de nem mertem volna rámondani. TP alatt ment az Axolotl c. szám, The Veil, onnan keveredtem Moderator-hoz, övék volt a zene.
Félúton vagyunk, nem unjátok? Nem, de jó ha a felét értem, hogy mi zajlik. Igen, a többi fejben. Nagyon kell figyelni, mert szájba, na azt nem rágsz :) Miért tenném? maradjon nektek is dolog. Vannak összefüggő történetláncok. Meg költői beutalások
:D Korda :D. Nem sikerült Kordában tartani Kisdét. Etyek mellett volt a filmszakadás? Ott pince is van film is... Meg Korda Stúdió
Fehér brokkolit vett a pancser. Ami még mindig nem kelkáp.
Hibaizmus rulez. Van az is.
Hevesen nevetünk itt :D. Befosok.... :))
Ursula nővér? Inkább Perkala, bár az asszem mást jelent finnül. De hát az ördög! Nem perkele az? De. Umlautos ával. Mint a pörköl-e?
Ez jó vicc. Így jár ma a politikai ellenzék. Kipróbáltam milyen kiszínezve
Ez milyen kis Örkényes sztori.
Ez jó volt, kár hogy vége volt
Erdekes volt, koszonet
Mivel a semmi nem pontozható, így maximumot kapod e műsorért
Köszönöm a hasizom erősítést

Új hozzászólás