Hozzászólások

0
Értékelem!

Köszi, hogy meghallgattad. És azt is, hogy elkészítetted hozzá a tökéletesen passzoló nyitóképet, ami csodálatos jövőbelátó képességet sejtet.

1
Értékelem!

Meghallgattam. Elképesztő mi zajlik a fejedben. Jó, hogy megosztottad ezt. Elgondolkodtató és könnyfakasztóan vicces. Még! Spartacus, őrület, Toyota felni, perzsa a táncban. Hallgassátok.

0
Értékelem!

Ó, ne akard érteni, csak élvezd a trash-t. Jobb, mint a Bizottság.

0
Értékelem!

Köszi a figyelmet. Lehet, hogy a generáció meghatározza a közös alapokat, jobban, mint bármi más. Finneket néztem, nem értem mi zajlik, de tetszik. Aztán találtam angol feliratost is. Az sem segített sokat, de még mindig tetszik

1
Értékelem!

Visszahallás van. Re akció. Autóról az első, amit mindig leszereltem, az a dísztárcsa volt. Ebből az egyetlen forma az, ami pl a régi Wartburgon volt, az a teli krómos forma. Az maradhat-na. Mellesleg meg, a bőr porózus, ez a baj a belső ürességgel. És Hobó volt jó, igen, például viharban. És akartam 365-öst csinálni, csak nem képekkel, hanem írva. Egyelőre beletörtem. A gyerekkori emlékek törzsadata ijesztően hasonló. Gyakori kérdésekből az arcon slamet hallottunk, de lehetne könyv is. Kaurismakit meg fogom nézni.

Összességében pedig jó kis örvényt keltett az adásod.

És a végére, hadd adjak egy finn youtube linket, minden videója kincs.

2
Értékelem!

BOCH:

This is the return of Aureliano. Jesz
Nyomástartó edény = kukta. Atomerőműben is van olyan
Főzünk? Nehéz megmondani. Atommagvas süti
Amiről eddig szó van, az nem semmi! Pedig a semmi körül forog minden
Napló töredékek?Szóval ez hangos napló. Most már az. Rlog
Nagyon jó :) ez a csimpánz állati!
Érdekes, finom zene van éppen, tetszik. A zene is TwinPeaks volt? Nem. Hangulatra azt adta de nem mertem volna rámondani. TP alatt ment az Axolotl c. szám, The Veil, onnan keveredtem Moderator-hoz, övék volt a zene.
Félúton vagyunk, nem unjátok? Nem, de jó ha a felét értem, hogy mi zajlik. Igen, a többi fejben. Nagyon kell figyelni, mert szájba, na azt nem rágsz :) Miért tenném? maradjon nektek is dolog. Vannak összefüggő történetláncok. Meg költői beutalások
:D Korda :D. Nem sikerült Kordában tartani Kisdét. Etyek mellett volt a filmszakadás? Ott pince is van film is... Meg Korda Stúdió
Fehér brokkolit vett a pancser. Ami még mindig nem kelkáp.
Hibaizmus rulez. Van az is.
Hevesen nevetünk itt :D. Befosok.... :))
Ursula nővér? Inkább Perkala, bár az asszem mást jelent finnül. De hát az ördög! Nem perkele az? De. Umlautos ával. Mint a pörköl-e?
Ez jó vicc. Így jár ma a politikai ellenzék. Kipróbáltam milyen kiszínezve
Ez milyen kis Örkényes sztori.
Ez jó volt, kár hogy vége volt
Erdekes volt, koszonet
Mivel a semmi nem pontozható, így maximumot kapod e műsorért
Köszönöm a hasizom erősítést

Új hozzászólás