Meghatározta a 70-es éveket, de le-letette a névjegyét minden évtizedben - tegnapig.
A kvízkérdés: A díszes karosszékbe felemelem, a háziszárnyassal szaporítok, a hatósági ülőalkalmatosságon szembesítem. Mi az?
A 2012. 05. 18-ai műsor ismétlése.

Hozzászólások

0
Értékelem!

   "Menő ez az adás."
   "Itt mindenki úgy ünnepli a pénteket, mintha karácsony lenne. Minden pénteket."
   "Ugyan, ezt a hangot bármelyik mai hangkeverő összeollózza."
   "Sic transit."
   "Én nem tudtam, de rákerestem K. Györgyre most."
   "Számomra az elhangzottak majdnem 100%-a új volt, tetszett."
   "Diszkógömbös jó éjszakát, rekordmeleges jó hétvégét."

0
Értékelem!

   "Amikor végigmegyünk egy elhunyt életén akkor elfog a halálfélelmes pánikroham. Jó amikor eszemnél vagyok akkor nyugi van, de amikor hirtelen jön, akkor ráparázok."
   "Ezt J. Somerville is énekelte mintha."
   "-Ez para zene! -Ez jó. -Ez tök jó."
   "-Gazolni is jó. Ne szalasszatok el egy gazolást sem, mert később bánni fogjátok. Amikor számot vetsz az életeddel majd elmondhatod hogy de jót gazoltál. Ez is megvolt és jó volt. -Gazolni fűnyírás után jó, akkor van a legjobb illata a fűnek, ilyenkor jó ott ücsörögni és szedegetni a vackokat. -A gazolás még arra jó, hogy az ember gondolkozzon mindfenfélén... Gyerekfejjel mindig odatettek gazolni a kertbe, és hihetetlen, miket nem fantáziált közben az ember."
   "-Ejha, ez de jó! -Jobb, mint az eredeti. -Nana. -Tudatlan vagyok: ez mi volt és mi az eredeti? -Azt nem tudom, de a jó, az nem ilyen. -Ízlések és pofonok ugyebár."
   "-Pénzt adtál ezért? -Most mondd meg! -Ez hihetetlen."
   "-Nagy diszkós volt titokban. -Na gondoltam. Rázta, riszálta egész este, mi? -Nyomta, mint Travolta a Saturday Night Feverben. -Hehe, ezt most elképzeltem. -Én, esküszöm, látom a barkóját. Meg a trapéznadrágot.-Fehér selyemnaci. -Már készül a karikatúra? -Jaja, meg az öltöny a felhúzott ingszegéllyel. -Afrofrizura? -Barkóm nem is volt. -Szőrig gombolt mellkas. -Ne tagadd. -Csípőrisza, mutogatás, ménden. -Sok mindent nem tudtok Ti még rólam. -Add, uram, hogy sose tudjuk meg! -Hát, legalább sokszor okozol meglepetést."
   "-Streisand-ot szerettem. -Hát, ki nem? -Dettó. Látod, van amit többen is lájkolunk, van, amit meg nem."
   "Az ájfilláv igen hosszú lére eresztett nóta volt, legalább 5 perccel hosszabb, mint kellene. Nem szerettem sajnos akkoriban sem, mikor új volt, és ez az idő haladtával, sajnos, mit sem változott. Csak nekem?"

Új hozzászólás