Hozzászólások

0
Értékelem!

Most hallgatom az utcán, épp 75-ös trolibuszra várok, úgy írok. Jó volt mikor beindult a Bunkó Blues, élveztem a telefonos felolvasást. :-) Szeretem a műsoraidat.

0
Értékelem!

Fáradtan hallgattam utólag, de jól esett, Irén nem hagyott elaludni, sajnos a zenei feladványok nehezebb fokozataival nem tudtam megbirkózni. Köszi Csaba, ez évben már nem lesz az Év rádiósa díj kiosztva, szerintem :-(

0
Értékelem!

Au, igen, a karacsonyfaallitas egyfajta kulfoldiseg, van, aki mar november kozepen. Ez konkretan telefonkonyv, 53-as, az elejen voltak a tudnivalok. Gondoltam arra, hogy a nyilvanos fulkek listajat olvasom fel (a nevsorrol gyorsan letettem), de vegul ez lett. Az oldalak tetejen levo hirdetesek mondjuk egesz erdekesek voltak, de az is kimaradt. A belealvas meg elvart, ez volt a cel. Az erkezesedet pedig tokeletesen idozitetted, de ezt mar tudod. Koszi a visszajelzest.

0
Értékelem!

Értem, miért nekem szólt az eleje, miután meghallgattam ez első fél órát, amiről lecsúsztam. A karácsonyfaállítást december elején nem értem, vagy ez valaki időeltolódásos külföldiség? A kézikapcsolás amolyan régimódi okostelefon, benne van az intelligencia, a másik végén. Azért jó, hogy nem egy régi telefonkönyv akadt Csaba kezébe, egy kicsit ebbe is bealudtam. És eljutottam Irénig, ahonnan már hallgattam. Köszi ezt is.

És ha már bolondozás, hiányoltam ezt a zeneszámot, amit én kedvelek:
https://youtu.be/Xmhn_fsKXkE (Bolondozás, kalandozás)

0
Értékelem!

- Szétesett a hang. Némiképp
- Hibáztassátok a pistát.
- http://www.fortepan.hu/_photo/display/14...
- Büszke vagyok magunkra
- mind nyertetek
- Akkor sajnálom, hogy lekéstem
- sose bánd

Plusz egy extra, kivételesen névvel:
‹Zsolt› ja igen, nem mondtam még, Demeter új könyvét nálam lehet megvenni, mert nem kerül boltba. nem, ne kérdezzétek.

Új hozzászólás