Véres, besegítettek, drogoztunk, patinás, mesevilág, való és ami a mi véleményünk róluk.

Hozzászólások

0
Értékelem!

Cher az autotune-t nem azért használta, mert hamis lett volna. Ha hallgatod, ő az effekt előcsalására alkalmazza, élőben ráadásul. Az az ugrás, amikor az autotune belép, csak viszonylag ritkán dolgozik.

1
Értékelem!

   "Ezért alakítják, módosítják hozzáértően a túlórázást."
   "Az a nagy igazság, hogy esélyes, hogy most fog eljönni az eredeti marxi értelemben vett szocializmus, amit ugye annó a Leninék megerőszakoltak, mondván nem kell a társadalmi fejlődést megvárni. Másrészt ha nem termelsz ki egy minimálbérnyit, akkor vagy tönkremész, ha meg ugye a magadé felett lenne pl esélyed egy félállásnyi munkát kifizetni akkor az nem fog teremteni egy félállást."
   "Az alapjövedelem nem hülyeség, szerintem arra fog menni a nyugat."
   "Alapvető probléma, hogy adórendszerünk, nem a hasznot adóztatja, hanem minden esetben kell fizetned, ha nyereséges vagy, ha nem! Nagyon sok szezonális vállalkozás van, akik max. 3 hónapig termelnek hasznot de 12 hónapon keresztül adóznak!"
   "Úgy korrekt, hogy a nyereséget adózza, de ki kell fizetned egy halom járulékot mindentől függetlenül."
   "Nyugaton ez teljesen másképp megy! Nézzétek meg a falusi 2-3 szobás panziókat kávézóval, sosincs telt ház, sőt vendég se mindig, de minden kis panzió évtizedek óta müködnek! Jobb az adórendszerük!"
   "Mindig adózol! Áfa mindenen van és az már adó. A magyar adórendszer szerint azért is adózni kell, ha én nálad festek mondjuk ételért!"
   "Ez a mai világban nehezen működik mert túl sokrétű tudás kell legyen körülötted. Középkori szinten a kommuna működhet, de szerintem mai világban ez felülről szervezett módon tud csak."
   "Jóska, rólad nehezen képzelem el, hogy valami munkát kifejezetten utálsz."
   "Karácsonyfadísznek? Nyakuknál fellógatva."
   "A cikk szerint festett gipsz a mellszobor, szóval lehet ütni-vágni, földhöz csapni."
   "Van, aki mindenben azt lát."
   "Azért nem mindegy milyen szögből nézzük!"

Új hozzászólás