November

Több szempontból is eltér ez a kép attól, amit Ágnestől megszokhattunk, nincs ember, nincs önábrázolás, nincs semmi más, mint egy jól, de furcsán komponált kép, egy érzés, effektek, és mindenféle sallang nélkül. Furcsán komponált, erre jutottam, mert valami szokatlan van abban, ahogy a bal oldalon a fa törzse megjelenik. Minden más légies, könnyű, álomszerű. Ez nem. Vészjósló a jelenléte. Ettől az egész kép kap valami másféle mélységélességet, nem csak fizikájában, de közlésében is. Szóval fura, szokatlan, de mégis olyan kép, ami nehezen enged. Keresd tovább ezt, mert ez jó irány. (hegyi)
értékelés:

Miért a hónap képe:

E havi választásom Bartos Ágnes November c. fotójára esett. Több jó fotó közül végül azért választottam ezt, mert tetszik a hangulata, színei, egyszerűsége. A ködös tájon halványan átszűrődő nap sugara. Sejtelmes, akár egy filmből kiragadott képkocka is lehetne. Ágnes, jó választást kívánok decemberre. (Blaskovics Zoltán)

Spotlight:

Kiemelem Ágnes munkái közül ezt a képet, mert fontosnak tartom, hogy itt most egy olyan váltást látunk, olyan mérföldkőnek gondolom ezt a fotót, ami nagyban eltér attól az ábrázolási módtól, amit eddig Ágnes használt. Szeretném ezzel is felhívni a figyelmét arra, hogy ez az az irány, ami felé el kell mozdulnia, errefelé lehet érdemes a komfortos helyzetből kilépni, és a többieknek is szeretném ezt megmutatni azért, mert fontosnak tartom, hogy ne kényelmesedjünk bele valamibe, ami már jól megy nekünk, keressünk új kihívásokat azzal, hogy a magunk mércéjéhez képest emeljük a tétet. (hegyi)

Hozzászólások

Jó, ha jössz a buliba, ne feledjük el

Értem, köszi.
A mobilnak érzem már nagyon a hátrányait, a géphez visszatérésről majd még beszéljünk, mert ahogy most van, az túl nagy macera.

Lehet írni rá, nem kötelező, ahogy esik. Ha írsz, válaszolok.

A mobilra. Értem, hogy ez a terv, hogy egy évet végig tolsz mobillal, oké. De majd állj vissza a gépre. Dinamikában, részletben több van benne, és nem csak egy képszöget ad.

Az út, az annyi, hogy általában vagy embereket, vagy magad ábrázolod, vagy ha tájat, akkor az képeslapszerű. Itt ez nincs, hanem egy élmény van, egy érzet, és nem kerestél kapaszkodót, hogy hogyan meséld el, hanem megcsináltad, és jól van, és ettől a dolog működik, mert közben azért benne van az is, hogy komponálás van és tónusok, minden.

Nem tudom kell-e valamit írni a Spotlight-os izére. köszi.
Egyébként ez milyen irány? hogy érted?
Amúgy az van, hogy nem sokat gondolkoztam amikor készítettem a képet, csak láttam, ahogy átsüt a nap a ködön, ezeket a sugarakat, fényt akartam, és ehhez ki kellett takarni a napot, amihet pont ott volt a fa. A mobil meg szerintem ilyen ködös képekhez tök jó, mert eleve ködös képeket készít. Szóval nem volt nagy filozófia a készítés mögött, attól eltekintve, hogy a látvány nagyon tetszett, nagyon különleges volt.

Köszönöm a figyelmet!

Nagyon ősz!! Ezt egy krimiben nagyon el tudom képzelni! Nagyon szeretem amikor egy kép ilyen csodaszép!

Gratulálok Ányesz! Szép is, aktuális is, jó döntés volt!

Vitte a pálmát, nálam is, gratulálok!

Ágnes, gratulálunk, a december a tiéd!

aaaaaaa, nagyon szép, köszi

Tetszik, főleg a bátorsága miatt, ott balra és fent.

Csak elvittük a pálmát című Véleményesünkhöz ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

Köszi. Ez az első köd csodákra képes.

Tetszik, főleg a finomsága miatt ott középen és lent!

Új hozzászólás