Dr. János Péter kineziológussal, Hellinger-terapeutával beszélget Jóska és Zsolt egy családállítás élményeiről-tapasztalatairól.

Hozzászólások

0
Értékelem!

régi csetről:

Én értem az izgatottságot, ott voltam a családállításon..."
"Engem is érdekel ez a dolog. Sokan mesélték, hogy nagyon jó, hogy hihetetlen energiák vannak és hogy az ember fel tudja venni azokat a vadidegen szerepeket."
"Az égés a csapatépítő tréning, amikor igazából utálsz mindenkit és nincs is mit építeni."
"-Nekem túlságosan érthetetlen ez a családállítás, ezért idegenkedem tőle, miközben folyamatosan az idegen dolgokat keresem életem folyamán.... -Akkor figyelj, mert Jóska a te embered ebben. -Ha elmész egyszer, soha többé nem fogsz idegenkedni, csodálatos dolog!!! -Azt értem, csak az okát nem tudom, hogy miért kellene elmennem! -Ha nem érzed, hogy menned kell, akkor nem kell menned."
"-Tény, hogy a mainstream tudomány határain kívüli módszerekkel dolgozik és nem lehet validálni, ezért nem veszik komolyan sokan. Egy terápiát se nagyon tudsz validálni (teszt-reteszttel)?"
"Péter, Jóska, jó újra hallani a hangotokat, már hiányoztatok!"
"-Mennyi idő egy állítás? -Van amelyik fél óra, van amelyik akár egy, de ez fel sem tűnik, mikor benne vagy. Sőt akkor sem, ha kívülről nézed. -És egy alkalommal hány állítás van? Amennyi belefér az időbe? Amennyit elbír a csoport? -1 hétvége alatt most 12 volt."
"-Úgy volt! -Mátrix. -Lementél hídba? -Hubakker, ez félelmetes. -Inkább csodálatos. -Katarzisélmény. -Nem tom, Jóskának az izmai is így látták?"
"-És miért éri meg annak elmenni, aki csak szereplő és nem a családját állítják? (komolyan kérdem) -Mindenki sorra kerül, aki elmegy! -Mert lehet, hogy neked is előkerül egy probléma. -Csak ez nem volt tiszta, azt hittem, van, aki csak szereplő marad, és nem feltétlen kerül sorra."
"Tényleg mindegyikből tanultam."
"-A nagy egység! -A mai törtető világban jó ritka érzés is. Régen, a kollektív társadalmakban ez volt az alap."
"-Az én családom szerencsére csodálatos! -Az enyém is. -Az enyém gáz. -Akkor 'szőnyegre velük'!"
"A francia nyelvtudás előny!"
"-Hol lehet jelentkezni? -Neten keress rá Dr. János Péter nevére, megtalálod az elérhetőségét és a programot."
"-És akinek nem szólal meg semmi belül? De tényleg semmi? -Olyan nincs. -Akkor az el van veszve. -Én is ettől féltem. -De rendes választ kérek! Volt már ilyen?"
"-Jóska, biztos, hogy a kezed volt? -Hm, ez jó. -És jelentkeztem.....mármint Jóska kezére is."
"Egy kérdésre légy szíves Jóska még adásban: Miben segített ez az állítás? Megoldást adott, vagy mit eredményezett?"
"-Én állandóan sírtam, de nagyon jó volt. -Én már ősrégóta nem sírtam. Közel kerülök, aztán nem megy. -Én Katával együtt sírtam és nagyon jó volt. -Ez így volt, testvérem!"
"Juj, Te jól kifogtad, ez nekem félelmetes."
"Nekem rengeteget segítettél, fantasztikus élmény volt újra ölelni a testvéremet!"
"-Tényleg ezek a helyzetek mennyire hagynak mély nyomot? Utána visszaállsz önmagadba? -Visszaállsz, de nyomot hagynak, pozitív nyomot!"
"-Most ez hülye dolog pl az én családomban volt öngyilkos, és felveszem az ő szerepét. Nem akarom-e kinyírni magam? -Szerintem akkor az ott szimbolikus. -Nem akarod magad kinyírni. -Jó."
"-Nekem most az is jó, hogy ezekről a dolgokról gondolkodom a magam viszonylatában. -Részt venni pedig hihetetlen élmény. -Ezt csak megerősíteni tudom! -Nekem most van némi megkönnyebbülésem, elgodondolkodtam pár dolgon, köszi, kellett. Pontosítok, felismerések láncolata követ épp. Mennyire hihető, ha én most azt állítom, hogy most ettől az adástól van egy ilyesmi élményem hosszas gondolkodás után? -Én elhiszem."
"-Én megéltem más helyében 'A SZERELMET'. A világ legjobb érzése volt, nem múlt el teljesen. Igen, én voltam, és nem beszéltem, ő nem hallgatja. -És teljesen hihető volt."
"-Flórián nektek se küldte körbe? -Még nem, de már nagyon várom!"

Új hozzászólás