Kérdések, amikre nincs válasz.

Hozzászólások

Erről volt nagyba' szó:

-Ugynevezett gezemiceleves adás
-Énekkel ez úgy állat, ha megtanulod visszafelé. Mint az egészséges erotika. Mindjárt lesz róla szó, a szánkból veszed ki. Látod, mire jó a gyógyszer? Baszki, ez valami clarividenciára van?
-Kefirem. Gusztus huszadika, kotmányunk ünnepe, bor, buza, miazmás. Esvány király. ujkenyér uj buza
-Ez a gyógyszer, lehet arra rendesen inni? Nem. Még csak begézázni se lehet? Az mi az? Géza = alkoholos szeduxen. A Fekete Lyuk kedvenc tudatmódosítója volt. Aha. Én antilyukista voltam. Mi egyszer lyukaztunk, de arra jutottunk, hogy Budáról nem ez lesz a
-Hogy én hogy utáltam a 22-est. Akkor hallgasd. Oké, csöcsök, érzem. Most se értem amit olvasol, hiába figyelek :D. Elküldöm betűvel. Hagyd csak. Tu sei pazzo Segítsetek a faroklövésznek. Én vagyok a faroklövész, semmi bajom.
Azt hiszem a 22-es és az összes katonás azért taszító, amiért apám is az volt a maga profi katonaságával, szóval ja.
Mondjuk a 22es pont antikatonás
-Bezony. A rezesek verhetetlenek. Kálmán szakertelme végre megcsillanhat. Fafúvók a fasorban nincsenek. Kálmus, erről bezzeg tudsz beszélni. Zenészek meg a pia. Alkoholtolerancia szerint lehet beosztani a növendékeket. Furulya a kapudrog
- új másfél. Dakha Brakha. Dübel a nevük.
-Jó adáska volt ez
-Ez most a gaukhartas? Ja Ez a csengőhangom. :-D. Oszt egyszer meghallja egy üzbég és agyonbasz a baltával. Na ez is 9,5m megtekintés, de megérte, a néniktől kicsit félnék, hogy Batz papuccsal elfenekelnek, a klipben meg a fémhálóingek és szőrös nyilak elvihették a költségvetést, igazi lovakra már nem maradt. Tökötök van nem lovatok. Á, csak egy makett.

Új hozzászólás