Alsóházi, géniusz, légiutas-kísérő, drágább, sértő és ami a mi véleményünk róluk.

Hozzászólások

   "-Valami munkához való muzsikát toljatok. -Lesz itt minden, mint a bucsuban. -Ez szövegfüggő, te butus. -És éppen mit dolgozol? Teszteled a brexit visszatérési értékét?"
   "Van egy Monty Python jelenet ahol áll Mr Gumby a patakban és azt mondja "I would put a tax on all people who stand in water". Majd körülnéz és rádöbben. Brexit 10 másodpercben."
   "-Az a baj hogy a May néni valahol demokratát játszik. Azt akarja megcsinálni, amit az istenadta hülye nép akart. -Ja. A May azt mondja, hogy én csak azt csinálom, amit a többség mondott. A Corbyn odaülne, de az még hülyébb."
   "A nagy igazságoknak mindegy, hogy ki mondta ki elsőként."
   "Ki lett buddhista?"
   "Hangvezérelt Bender milyen engedelmes."
   "-Ugyan már. Az afganisztáni csapatok kíséréséhez keresnek légiutas-kísérőt. -Golyófogónak."
   "Orsi pislog, hogy igen. Valami hengeres dobozban volt nekije."
   "A trombitás tuti látens meleg. Csak még nem mert magába nézni."
   "Lumberszexuális?"
   "-Nem ér a három együtt se ennyi időt, mint amit ezekkel töltötök. -Csak van az az ezer falu, ahol ezekből tanul a nép."
   "-A túlnépesedés jelen helyzetében minden nem-produktív szexuális feszültséglevezetést üdvözölni kellene. A biblia korában az a törzs marad fent, amelyik túlszaporodta a többit. Akkor káros volt a nem produktív szex. Ma meg hasznos. Össztársadalmilag. -Figyi, szeretlek, de ez marhaság, és elmondom, miért, mert ez nem fért a műsorba idő okán. Ha elfogadjuk azt az érvelést, akár viccként is, hogy a túlnépesedésre is jó válasz a melegség, vagy a nem produktív szex, akkor azzal azt is elfogadjuk, hogy ez egy választás eredménye. Márpedig a melegség nem választás eredménye, tehát a produktivitáshoz nincs köze. Ha valami, akkor inkább lehet azt mondani, hogy a melegség mondjuk ha párkapcsolattal is együtt jár, akkor lehet megoldás a sok árva gyerek nevelésére, mert ez valóban lehet jobb, mint az intézetek által nevelt sors. -Én csak azt mondom, hogy az a társadalom, amelyik ezt tiltani próbálja, praktikusan is hülyeséget tesz, 2000 évvel ezelőtt érvényes érvek alapján. -Ez valóban hülyeség, de nem emiatt, és ez fontos különbség, mert ezzel, mondom, azt is elfogadjuk, hogy ez divat vagy választás kérdése. Az a nagy kérdés inkább, hogy a vallás szempontjából az elfogadás nem kifizetődőbb-e, mint a tiltás, már csak a hívek száma okán is."

Új hozzászólás